alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Bukser ekstra lange ben til kvinder

 
[20]

Forkæl dine stænger med et par bukser med ekstra lange ben til kvinder 

Af og til har du brug for et par ekstra centimeter i længden. Derfor tilbyder adidas en stor kollektion af bukser med ekstra lange ben til kvinder. Stærke, lange ben fortjener at blive forkælet. Slank pasform, der smyger sig om dine stænger og bringer det bedste frem i dig, så du kan blive klar til træning og hverdag uden større anstrengelser. Bukser til modebevidste høje kvinder sammensat af genanvendte og miljøbevidste materialer, så du kan forny garderoben med god samvittighed. Med Better Cotton-initiativet bidrager vi til at skabe bedre vilkår for producenterne af bomuld, mens vores brug af genanvendt polyester reducerer udledningen af emissioner og sparer på ressourcerne. De grønne initiativer hjælper med til at skabe en bedre fremtid for os og vores verden.

Omfavn mangfoldigheden med sortimentet af bukser med ekstra lange ben til kvinder 

Vi er alle unikke. Hver og en har vi det ekstra, der får os til at skille os ud fra mængden. Lad os sammen fejre mangfoldigheden. Alsidigheden, der gør verden til et bedre og mere spændende sted. De mange detaljeorienterede adidas bukser med ekstra lange ben til kvinder omfavner verdens forskelle. Blødt stof sammensat af isoli, bomuld og polyester øger komforten, så du kan bringe nye mængder af velvære til din hverdag. Elastiske taljer og strømlinet pasform ved anklen hylder din krops linjer og former, så du får et par ekstra lange bukser til damer, der går i et med din krop. 

Invester i dele der dur til det hele

Fra fitnesscentret til hjemmet. Fra hjemmet til de daglige indkøbsture. Få et par bukser med ekstra lange ben til kvinder, der dur til de mange varieteter, dagligdagen byder på. Klassiske farver, sporty designs, 3-Stripes fra talje til ankel samt et råt ydre, der bringer kant til dit look. Ingen grund til at holde dig tilbage. Tag imod livet med åbne arme med disse bukser med ekstra lange ben til kvinder.