alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

adidas bukser ekstra længde

 
[27]

Sig farvel til for korte bukser med dine nye adidas bukser med ekstra længde

Bare fordi du er højere end de fleste, behøver dine bukser ikke at stumpe. Vi ved, hvor svært det er at finde bukser til lange ben, og derfor er vi også glade for at kunne præsentere dig for alle vores adidas bukser med ekstra længde. Udvalget er stort, og du finder masser af bukser med lange ben til både damer og herrer og til både indendørs- og udendørsbrug såvel som til alle typer af aktiviteter lige fra ski til vandring og selvfølgelig også afslapning.

Bukser til ethvert behov

I vores brede palette af adidas bukser med ekstra længde finder du blandt andet bukser, der er helt perfekte til en tur på langrend og er lavet af materialer, der er både vind- og vandtætte og holder dig godt varm. Så kan du koncentrere dig 100% om bare at nyde omgivelserne og om din skitur. Du finder også bukser, der er særligt designet til udendørsbrug og er slidstærke og har masser af bevægelighed. Så snør blot vandrestøvlerne og tag på tur! I kollektionen af bukser til lange ben har vi naturligvis også bukser, der er som skabt til afslapning. Her har vi både modeller, der er tætsiddende og modeller, der sidder mere løst, hvis den virkelig skal stå på afslapning. Meget mere behageligt og hyggeligt bliver det ikke! Kollektionen rummer også bukser, der har et sporty look og både kan bruges til en gåtur gennem byen og en tur i fitnesscenteret. Uanset hvad du har af krav til dine nye bukser, tør vi næsten godt garantere, at vi har et par, der passer til lige præcis det, du skal bruge dem til. Vores adidas bukser med ekstra længde er skræddersyet til dig, der er højere end de fleste og har lange ben, og vi er sikre på, at du vil komme til at elske dine nye bukser!