alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

adidas tall

 
[176]
1 / 4
Side:af 4

Bliv klædt lækkert på fra top til tå med adidas tall

Er du også træt af til forveksling at ligne Benny fra Olsen Banden, hvis bukser evig og altid er for korte? Og at ærmerne på dine bluser og trøjer stopper midt på underarmen fremfor på håndleddet? Hos adidas forstår vi din frustration, og vi ved lige præcis, hvordan du har det. Derfor er det også med et stolt hjerte, at vi kan præsentere dig for vores adidas tall kollektion, der er skabt til dig, der er højere end gennemsnittet. Du finder masser af lækre styles til både herrer og damer i kollektionen.

Fra basket toppe til yogatøj

Uanset hvad din yndlingsform for træning er, så er vi overbeviste om, at du nok skal finde dit nye favoritsportstøj lige her. Du finder alt lige fra tights til hættetrøjer til ærmeløse toppe i cool basketball stil. Hvad med eksempelvis et par tætsiddende leggings med masser af bevægelsesfrihed, så du lave både krigerstillinger i yoga, squats og lunges? Eller måske du står og mangler en ny fodboldjakke? Det kan også være, at du drømmer om en lækker blød hoodie og et par joggingbukser, du kan hoppe i efter træningen. Mange af vores modeller er lavet i svedtransporterende materialer, så du holdes tør under din træning og kan komme af med varmen. Du finder også mange produkter fra adidas tall kollektionen, der er lavet af genanvendte materialer for at passe på miljøet.

Find dit nye yndlingstræningstøj hos adidas

Med tøj fra adidas tall kan du godt vinke farvel til træningssessioner med tights og bluser, der er alt for korte. Nu kan du i stedet koncentrere dig 100% om din træning og give alt, hvad du har i dig. Kollektionen adidas tall er designet til dig, der er høj, så du kan være sikker på, at pasformen er lige i øjet. God træning!