alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svømmebriller med styrke

 
[2]
Pris
89 kr. - 119 kr.
89119

Svømmebriller med styrke er vejen til klarhed under vand

En rigtig stor del af befolkningen bærer briller. Det er et fantastisk tilbehør, som hjælper øjnene til at se bedre. Men hvad så, når den elskede svømmesportsgren skal dyrkes? Du behøver ikke holde dig fra vand blot fordi, du har et forringet syn. Hos adidas har vi den holdning, at ingen skal føle sig overset. Derfor kan du glæde dig over svømmebriller med styrke, så du ikke svømmer ind i banetovet eller i det hele taget kommer på afveje. Du behøver ikke længere bekymre dig, om dine dyre briller, når du opholder dig i vand. Børn der plasker omkring samt saltvand og klorvand er nogle af truslerne mod dine briller. Alle disse bekymringer kan du lægge bag dig. Svømmebriller med styrke er skabt til vandsport. De sidder helt tæt om øjnene samtidig med, at de er designet til brug i alle former for våde elementer.

Dykkerbriller med styrke er alle brillefolks redning til svømning

Det er en opfindelse, som rigtig mange af jer derude er glade for. Svømmebriller med styrke bliver taget imod med begejstring af alle svømmeentusiaster. For hvem vil savne en dukkert i ny og næ, eller de daglige træningsture på bane? Er du langsynet eller nærsynet? Eller måske du har forskellige styrker på øjnene. Det er intet problem, for du kan vælge mellem mange plus- og minuskategorier. Sorte stel med røgfarvede glas. Sådan genkendes de fleste svømmebriller med styrke. Det er bevidst valgt, så effekten ved brilleglassene bliver så optimal som mulig. På indersiden sørger de lækre silikonekanter for, at brillerne sidder komfortabelt uden at vand lukkes ind. Læg dertil UV-beskyttelse, anti-dug belægninger og brede synsfelter for bedre navigering. Der er dømt tilfredshed for alle brillebrugere med vores svømmebriller med styrke, som giver alle med synsproblemer et forbedret udsyn under og over vand.