Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

adidas Originals Superstar

(176 Produkter)
1 / 4
Side:af 4

adidas Originals Superstar - et historisk sneakers ikon

Præcist som Stan Smith skoen rager adidas Originals Superstar skoen op som et fyrtårn i ikke blot adidas’ historie, men i hele sneakers-kulturen på verdensplan. Superstar skoen blev lanceret i 1969 og blev hurtigt taget til sig af de professionelle amerikanske NBA basketballspillere. Skoens klassiske design har overlevet alle modetrends igennem snart et halvt århundrede, og står ligeså skarpt idag i sin enkle æstetiske minimalisme, som da den så dagens lys for første gang i slutningen af 60erne.

Superstar skoens opbygning og design

adidas Originals Superstar var tiltænkt som en lav-profils udgave af den oprindelige Pro Model-basketballstøvle. Den minder i sin lave udformning om den anden Original, Stan Smith Skoen. adidas Originals Superstar har om nogen været varemærket for adidas tre klasiske striber. Den er bygget med den efterhånden klassiske slidstærke skaltå på fronten og formet i blødt men robust læder samt en stærk gummisål, der har levet op til kravene om smidighed og ballast, siden de professionelle NBA-spillere tog den til sig i starten af 70erne. Ligesom Stan Smith skoen er Superstar ‘født’ med de velkendte åndbare huller langs striberne på ydersiden såvel som på indersiden.

adidas Originals Superstar og alle dens nye varianter

Akkurat som Stan Smith skoen har Superstar originalen været underlagt et væld af nytænkning igennem årene. Superstar skoen kommer ikke længere kun i få klassiske udgaver, men er tænkt ind i et væld af nye versioner, der er ligeså innovative og tidssvarende som de stadig er klassiske og tidløse. adidas Originals Superstar originalen anes stadig i de nye varianter, som kommer i et væld af farvekombinationer, i støvleformat og med velcro-lukning såvel som snørrebånd. Du får ikke længere kun et par sneakers som emmer af basketball og tidlig Hip Hop, for Superstar skoen krydser idag alle segmenter og kulturer.