adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Strømper

 
[180]
1 / 4
Side:af 4

adidas Strømper

Dit træningstøj er en afgørende faktor for dine sportslige præstationer. adidas sportsstrømper lader dine fødder bevæge sig frit uden at skride og tilfører samtidig en optimal støtte til svangen ved hjælp af kompression. Selv under de mest hårde og krævende træningspas vil du opleve, hvordan teknologierne i sportsstrømperne hjælper dig med at præstere optimalt i alle sportsgrene. Er du fodboldspiller, vil du opleve adidas fodboldstrømper som en professionel medspiller på banen. Teknologien Techfit støtter svang og ankler og giver dig en sikker og tætsiddende pasform.

Strømper til både sport og mode

adidas strømper favner adskillige sportgrene. Lige fra adidas fodboldstrømper til adidas Originals strømper til hverdagsbrug. Hverdagsmodellerne er udviklet særligt til dig med en aktiv livsstil, og til dig, der gerne vil fremhæve et sporty hverdagslook.

Professionel atlet eller motionist

Uanset om du er professionel atlet eller passioneret motionist, er adidas strømper skabt til at hjælpe dig igennem de hårde træningspas i løbet af sommer- og vintermånederne. De afkøler og holder dine fødder tørre og fri for vabler. Til hverdagsbrug kan du supplere din garderobe med adidas Originals strømper og forkæle dine fødder med strømpernes bløde og tætsiddende bomuldsstrik.

Sunde fødder er alfa og omega

Det er vigtigt, at du passer på dine fødder. Ligesom du dyrker sport i fodtøj, der er skabt til en specifik sportsgren, er det vigtigt, at du dyrker sport i strømper målrettet netop din sportsgren. Sved og bakteriedannelse kan skade dine fødder og i værste fald sætte en stopper for din træning. Når du f.eks. løber lange ture, dannes der fugt i dine sko, som kan resultere i vabler. Derfor er strømpernes åndbarhed og ventilation altafgørende for, at du kan fortsætte din træning. Med adidas strømper, der passer til netop din sportsgren, kan du slippe eventuelle bekymringer om skader og usunde fødder.