alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skinnebensbeskyttere

 
[1]
Size
Pris
159 kr. - 160 kr.
159160

Gå til angreb eller forsvar målet i adidas skinnebensbeskyttere

Dine skinneben er en udsat og sårbar del af din krop, når det går løs på grønsværen. I kampens hede bliver du udsat for hårde tacklinger, som potentielt set kan udelukke dig fra fremtidige kampe, hvis du ikke beskytter dine skinneben. adidas skinnebensbeskyttere er et solidt værn for dine skinneben - inderst til yderst. Det hærdede yderskjold tager imod dine modstanderes tacklinger, og bagbeklædningen i EVA-materiale absorberer selv de mest brutale stød og spark. Det syntetiske materiale på dine skinneben giver dig en følelse af komfort. Og de flytter sig ikke. De fås både med stropper bag på benskinnen og med kompressionsbind til at holde dem fast. Ankelbeskyttere nederst skinnebensbeskytterne giver yderligere beskyttelse ved lave tacklinger.

Dominér spillet med skinnebensbeskyttere uden bekymringer

Fodbold kan være en hård kontaktsport. Men når du har udstyret i orden, og du bærer skinnebenbeskyttere, kan du med sindsro og selvsikkerhed indtage fodboldbanen uden bekymringer om at komme til skade. Det giver dig et kæmpe boost og mod til at dominere banen, uanset hvilken position på banen du spiller. Efter kampen vil du kunne gå til omklædning med et stort smil og uden forslåede skinneben.

Børn kan være frygtløse - også uden beskyttelse

Inden du sender dit barn ind på fodboldbanen, bør du tænke tilbage på dengang, du selv spillede fodbold eller kørte på cykel. Fornuft var sjældent en del af legen, hvilket ofte resulterede i småulykker eller måske det, der var værre. Børn på en fodboldbane kan glemme regler og omgivelser, når de ved, at det gælder om at få fat i bolden før de andre børn på banen; koste hvad det koste vil. Sikkerheden på fodboldbanen er vigtig, og derfor bør du beskytte dit barn med skinnebensbeskyttere, selv om de er små. Der er stadig risiko for sammenstød og spark, der som minimum kan ødelægge børnenes dag til fodboldtræning eller kamp.