Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Stan Smith sko

(121 Produkter)

"Folk tror, jeg er en sko."

Stan Smith

Stan Smith-skoen var ikke altid kendt som Stan Smith. Faktisk blev den først opkaldt efter den franske tennisstjerne Robert Haillet. Haillets sko var startskuddet til en ny æra indenfor tennissko, og den blev en favorit blandt spillere verden over–deriblandt den fremadstormende Stan Smith.

Smith vandt 1972s Wimbledon Grand Slam og blev den nye ambassadør for Haillet-skoen. Kort tid efter blev den så synonym med Stan Smith, at den tog hans navn. Og sådan blev en klassiker født.

Stan Smith er blevet brugt igennem fire årtier og er nu en verdenskendt sneaker. Den klassiske silhuet er blevet udvalgt til flere højprofilerede collabs fra Pharrell Williams til Raf Simons.

1 / 3
Side:af 3

Stan Smith skoen - et klassisk og tidløst design

adidas Stan Smith sko er en af de mest klassiske sneakers, du overhovedet kan opstøve på markedet. Tidløse sneakers som har været gangbare igennem stort set alle tidsaldre og på tværs af forskellige modestrømninger. Stan Smith Shoes har overlevet næsten alle sine konkurrenter på markedet og står tilbage som et fortsat klassisk modeflagskib på tværs af tid og sted. På trods af sit åbenlyse 70er inspirerede ydre lyse har denne sko aldrig rodfæstet sig i nogen strømning eller epoke, de mange års konstante popularitet har sat en tyk streg under at disse adidas-sneakers er og forbliver et globalt tidløst stilikon.

Skoens enkle og robuste opbygning

Stan Smith skoen er mest af alt kendt for sin super enkle og minimalistiske opbygning. Den er så minimalistisk, at der ikke engang er blevet plads til de klassiske adidas-striber langs siden af skoen. I stedet markeres adidas-striberne med tre rækker af åndbare huller som er kendetegnende for alle af Stan Smith skoene. Siden originalen så dagens lys i 1972 er Stan Smith shoes bygget op om originalen. En lav-profils sneaker i blødt komfortabelt læder og med en stærk gummisål, der har tjent alverdens fødder helt upåklageligt igennem de sidste 40 år.

Stan Smith Shoes - en international klassiker i et væld af varianter

Du får det klassiske Stan Smith-design i et væld af nytortolkede udgaver. Stan Smith Original er nu skabt til både kvinder, mænd og børn og kan fåes i alt fra den klassiske hvide snørrebånds-udgave til varianter med velcro-lukning. Den velkendte grønne originale hæl kommer nu også i forskellige farver, ligesom hele Stan Smith skoen nu kan fåes i andre komplette farver end den hvide originale. Kvaliteten og udgangspunktet for Stan Smith skoen er dog fortsat den samme.