adidas

Stan Smith sko

(74 Produkter)
1 / 2
Side:af 2

adidas Stan Smith

adidas Stan Smith har udviklet sig fra at være en anerkendt sportssko til at præge modebilledet med sin elegante og stilrene fremtoning. Opkaldt efter det store tennisikon af samme navn har adidas Stan Smith slået sig fast som en ikonisk sneakermodel. Med sin enkle og slanke form har Stan Smith fastholdt sin klassiske, minimalistiske stil og lave profil, som stadig den dag i dag gør dem til en sikker vinder. adidas Stan Smith passer perfekt til et par shorts om sommeren, mens den også går godt til et par jeans i de koldere måneder.

Fra tennisbanen til gadebillede

Stan Smith-skoen fik sin entré i de tidlige 1970’ere. Den amerikanske tennisstjerne var dengang blandt verdens bedste tennisspillere med to single og fem double Grand Slam-titler. Med sin læderoverdel, perforerede 3-Stripes og slidstærke gummisål kom Stan Smith på banen med en sneaker i verdensklasse. Siden har adidas Stan Smith bevæget sig mere over i gadebilledet og er blevet et modeikon set i mange variationer. Med sin til stadighed stærke fremtræden i modebilledet, er der intet der tyder på, at adidas Originals Stan Smith nogensinde går af mode.

Få en sko der passer dig

adidas Stan Smiths smidige og bløde læderoverdel giver en behagelig oplevelse hver gang, du har den på. Den slidstærke gummisål giver god komfort, mens det slanke snit får skoen til at sidde tæt på foden. Gummiydersålens lave snit med adidas-logo på siden er fastholdt fra originalen. Ortholite®-indersålens mikrobielle egenskaber bekæmper bakterier og fugt, så dine fødder holder sig friske og klar til nye udfordringer. Ud over den klassiske udgave af den ikoniske sneakermodel, fås adidas Originals Stan Smith i andre moderniserede modeller i forskellige farver. Du kan også finde modeller, hvor snørebåndet er erstattet af tre velcroremme, så du får en behagelig pasform og let kan tage dine sko af og på.