alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

SPRT

 
[136]
Mænd Originals Sort adidas SPRT Satin træningsbukserMænd Originals Sort adidas SPRT Satin træningsbukser

adidas SPRT Satin træningsbukser

Mænd Originals

1 / 3
Side:af 3

Street wear møder Sport i SPRT kollektionen

adidas' SPRT kollektion giver dig alt det, du elsker fra street wear. Fra hættetrøjer til crewnecks, sko og toppe, T-shirts og matchende tracksuits. Der er noget til enhver krop, begivenhed og look. Denne brede kollektion fra adidas gør det muligt for dig, at vise din lækre street wear stil til alle anledninger. Om du ønsker varme om vinteren eller trøjer med kølende effekt om sommeren. adidas SPRT er kollektionen til de aktive, som ikke vil gå kompromis med stil og look.

Udtryk din unikke stil med adidas SPRT

Elsker du et farverigt look, hvor du kan mixe så dit outfit passer til dagen og stemningen? Eller er du mere til det minimaliske, hvor alting matcher fra top til tå? Ligegyldigt hvad din stil er, så omfavner adidas SPRT dig. Komfort og stil bliver perfekt kombineret, for at give dig tøj som vil elske i din sportsgarderobe.

Tracksuits, crewnecks og t-shirt

Grundstenen i adidas SPRT kollektion er komfort og afslappet coolness. Ved at blande den løse pasform og de cool snit fra street wear verdenen med sportens komfort og præstation, får du her en kollektion som rummer alle aspekter af en stilet og sporty livsstil. De klassiske crewnecks med ribkant giver stil og Trefoil snittet binder det hele sammen i et autentisk street wear look. Vil du ikke bare have 50% men 100% komfort? Tracksuits er løsningen! Disse moderne designs i blød bomuld og bevægeligt polyester, giver dig funktionalitet og stil til hverdagens aktive og afslappede aktiviteter. adidas tracksuits kommer i en lang række farver og mønstre. Match top og bund for et fuldendt college look. Mix og match designs og farver, så de passer til dit unikke udtryk. adidas SPRT kollektionen giver dig active wear i højeste kvalitet, med store lommer, lavet i de blødeste materialer.