alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas
Solarboost 3 running shoe

SOLARBOOST 3

Alle har deres ritualer, før de løber. Vores ritual er at løbe længere. Stol på dit løb og dine evner.

Solarboost

 
[31]
SOLARBOOST 3 har teknologi, du kan stole på med det omsvøbende Control Rail, adidas LEP og Boost-mellemsålen. Stol på dit udstyr, så du kan stole på dit løb. Hvad er dit opvarmningsritual?

adidas Solarboost har vundet alverdens løbehjerter med overbevisning

Til dine lange løbeture skal du have noget godt. adidas Solarboost er svaret, når du kilometer efter kilometer lovpriser dig for, at du endnu engang valgte tilliden til designet. Her får du en ganske unik opdatering af Boost-familien, som med returenergi giver dig et ekstra opløftende pift ved hvert et skridt. Overdele i mesh sørger for optimal luftighed, så dine fødder ikke overopheder på lange og varme ture. Hælpartierne på Solarboost er designet til at reducere trykket på akilleshælene. Skoenes hælmanchetter på toppen af akilleshæl-områderne er lavet mindre for at minimere overflødig plads og støtte op om dine hæle. Samtidig er bundstykket mod hælen udvidet, så der er frirum til din individuelle pasform og dine hælbevægelser.

adidas Solarboost: teknologierne skinner igennem

Der er sko-kræs for alle løbere med Solarboost fra adidas. Essensen er, at overdelene er skabt med fokus på at holde fødderne på plads. Mens sålerne har fokus på bredde og rum, så du på ergonomisk vis bruger hele foden under løb. Den perfekte materialesammensætning sørger for, at der altid er tilpas med fleksibilitet og spændstighed. Uanset om du vælger Solarboost st 19, Solarboost 19, Solarboost 3 eller en anden model i serien, så får du en exceptionel responsiv sko, som giver dig optimale løbebetingelser.

Løb let den ekstra mil i Solarboost 3

Solarboost 3-skoen giver dig uforlignelig energireturnering. Den banebrydende teknologi fusionerer forskellige energikapsler, hvilket målretter energien, som skoen returnerer til dig. Med inspiration fra højteknologisk ingeniørkunst optimeres skoens energistyring, hvilket giver dit løb power, der bare skal opleves. Med den nye Solarboost 3-teknologi tages der både hensyn til miljøet og til din individuelle løbestil. Det stabiliserende Torsion System giver dig masser af stødabsorbering, og yderbunde med Continental™-såler holder dig fast på underlagene takket være eminent greb.