alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Solarboost

 
[6]

adidas Solarboost har vundet alverdens løbehjerter med overbevisning

Til dine lange løbeture skal du have noget godt. adidas Solarboost er svaret, når du kilometer efter kilometer lovpriser dig for, at du endnu engang valgte tilliden til designet. Her får du en ganske unik opdatering af Boost-familien, som med returenergi giver dig et ekstra opløftende pift ved hvert et skridt. Overdele i mesh sørger for optimal luftighed, så dine fødder ikke overopheder på lange og varme ture. En fibre placement specialkonstruktion hjælper med at holde forfoden på plads takket være ekstra støtte og kraftfulde vævninger. Ikke kun overdelene, men også sålerne er med til at gøre løb endnu mere komfortabelt. Hælpartierne ved adidas Solarboost er designet til at reducere trykket på akilleshælene. Skoenes hælmanchetter på toppen af akilleshæl-områderne er lavet mindre for at minimere overflødig plads og støtte op om dine hæle. Samtidig er bundstykket mod hælen udvidet, så der er frirum til din individuelle pasform og dine hælbevægelser.

Solarboost adidas: teknologierne skinner igennem

Der er sko-kræs for alle løbere med adidas Solarboost. Essensen er, at overdelene er skabt med fokus på at holde fødderne på plads. Mens sålerne har fokus på bredde og rum, så du på ergonomisk vis bruger hele foden under løb. En innovativ guide rail hele vejen omkring ydersålerne, og markant omkring hælene, bidrager med yderligere støtte til at holde fødderne på plads. Den perfekte materialesammensætning sørger for, at der altid er tilpas med fleksibilitet og spændstighed. Støtteskinnen løber hele vejen langs sålerne, men er på strategisk vis integreret i forfoden, så dine tæer kan brede sig med personlig pasform. adidas Solarboost sørger dermed for at guide dine fødder. Ikke mindst sammen med det stabiliserende Torsion System og masser af stødabsorbering. Yderbunde med Continental™-såler holder dig fast på underlagene takket være eminent greb. Du får løbesko i den perfekte balance mellem frihed og fastholdelse samt spændstighed og stabilisering.