alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Sobakov

 
[2]
Size
kollektion
Pris
179 kr. - 840 kr.
179840

adidas Sobakov er de fedeste referencer fra fortiden

Ingen adidas uden at gå i arkiverne og blive inspireret. Med erfaring siden 1949 er der sket noget i sportsbranchen. adidas Sobakov er en serie fra Originals. Allerede her lyser der en pære. Vintage og kulturarv er grundstammen for designudviklingen af adidas Sobakov. Med referencer til både Handball Spezial, Samba og Predator får du en spritny sko med de bedste minder. Kend dem på sildebenssålerne og de veldrejede proportioner på både overdele og konturformede ydersåler. adidas Sobakov er som skabt til at indtage byens bonede gulve, med et streetwear-look, der sender dig fra a til b på ingen tid. Fleksibiliteten fra det stødabsorberende gummi lader dig betræde alt fra asfalt til brosten, når du skal frem i livet med et urbant tvist på fødderne. Selvfølgelig pakket ind i lige dele retroskal og fremsynethed.

adidas Sobakov: inspireret af verdens sportsbaner

Selvom adidas Sobakov ikke er inspireret af nogen specifik model, så er genkendeligheden der. De bølgede striber flugter hele vejen rundt om hælkappen, hvor de forenes og danner et energisk look. Et aerodynamisk udtryk får dig frem på løbebanen, hvor det er tid til at sætte nye rekorder. Rillede såler sikrer et rigtigt godt greb, så du står sikkert fast under sport. Bløde tekstiloverdele giver luftighed til fødderne, så de ikke overopheder. Gummi og tekstil svøber sammen med læderhælkapper og lædertunge, der samtidig giver skoene et eksklusivt tvist. Du bliver let på tå i et par adidas Sobakov med letvægts EVA-mellemsåler. Til boldspark og krævende fodsving er modellerne med læderoverdele helt perfekte. Som en anden fodboldstøvle giver læderet beskyttelse og boldkontrol. Brede forpartier på skoene giver rigelig plads til fødderne, så du aldrig føler dig indelukket. Du bliver set i fritid og til sport. Både grundet designet, men også takket være reflekser på siderne, der øger synligheden.