alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Lærredssko

 
[9]

Smart, praktisk og åndbart med lærredssko

Lærredssko har i mange år været populære, specielt til sommerbrug. De er lette, behagelige og fødderne kan ånde i dem, så det er ikke svært at forstå hvorfor. Her finder du et udvalg med lidt forskellige designs og udformninger. OrthoLite®-indersålen finder du også i en del af vores lærredssko, så det ikke kun er overdelen der er ekstra behagelig, men så der også tages hånd om dine føder og dit bevægeapparat så det aflastes bedst muligt. Dette er også perfekt for de skatere, som har en hang til netop vores lærredssko, som hermed får lidt mere beskyttelse under de halsbrækkende tricks og stunts, med bedre støtte og stødabsorbering. Design- og udformningsmæssigt finder du sko baseret på nogle af adidas klassiske basketballsko og tennissko, hvor vi har bygget videre på de mest populære komponenter og dannet nogle lærredssko som egner sig fint til hverdagsbrug også.

Lærredssko med det ekstra hverdagen kræver, og mere til

adidas lærredssko er ikke nogen ny opfindelse, men derimod en produktgruppe som er blevet udviklet over årene. Blot fordi det ikke er en fodboldsko eller basketballsko så skal du stadig kunne regne med at finde de førende tekniker når det gælder at give den ypperste komfort og sikkerhed. Som det er kutyme med lærredssko, så har skoene her også den klassisk hælflik med strop. Så du lettere kan tage skoene hurtigt på igen, hvis du lige har måttet smide dem under et besøg eller af helt andre grunde. Uden at skulle løbe rundt efter et skohorn. Så find dit perfekte match her, hvad gælder farve, design og stil og så vil du kunne få lang tids glæde ud af dine nye lærredssko, også selvom de måske kommer til at blive udsendt for en lidt hårdhændet behandling, eller om de bare skal bruges som lækre hverdagssko. Du skulle jo gerne gå mange kilometer i skoene og det vil du kunne med enhvert af disse par.