alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Snowboardstøvler

 
[3]

Snowboardstøvler: skabt til manøvrering i sne

Adrenalinen stiger og du nyder årets sjoveste sportsgren. Smid skiene og prøv kræfter med snowboard, der giver dig optimal frihed til at prøve talentet af. Snowboardstøvler er din første investering, inden du går videre med bindings og board. Præstationsfremmende designs giver dig det rette afsæt på boardet. Men også, når du vandrer mellem offpiste-stationerne og nyder landskabet. Boost-såler er et ekstra skub i den rigtige retning, når returenergien folder sig ud ved hvert et afsæt. Snowboardstøvler til park, piste eller offpiste. Du kender dit eget niveau – resten sørger støvlerne for. Vind- og vandtætte overflader holder fødderne varme, så du kun skal koncentrere dig om at stå fast på boardet. Du kommer ikke til at slippe hverken board eller sne. Continental™-ydersåler bider sig fast i terrænet, og dermed er du sikret en større tryghed på ofte utilregnelige underlag.

adidas snowboardstøvler efter alle snowboardkunstens regler

Bliv klar til at brilliere på boardet iført dine nye støvler. Greb og trækkraft kombineret med stødabsorbering og returenergi sender dig i sneen med fødderne på plads. Høje skafter med snekrave lader sne og andre elementer blive ude. Bløde snowboardstøvler med masser af fleksibilitet til nybegyndere og stive designs med ekstra støtte til professionelle med styr på teknikken. Alle snesportsentusiaster har kronede dage til stunts og tricks på boardet. Snørebåndslukning giver dig mulighed for at tilpasse stramheden optimalt, så din individuelle pasform er perfekt. Eller benyt BOA®-systemet, der ved hjælp af et enkelt drej strammes op og balanceres. Formstøbt tå-kappe med ekstra snudesikkerhed samt hælpartier til på-klikning af snesko lader dig suse gennem snelandsket uden at frygte modstand. Svedtransportable materialer indvendigt leder fugten væk fra sokkerne, så du med tørre fødder kan nyde dagens performance på pisten. Varme og tørre fødder samt et ultimativt godt greb giver dig de bedste betingelser for at udøve den monstersjove snowboarddisciplin.