alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Lærredssko

 
[9]

Lærredssko: du kan ikke slide dem op

Den ultimative afslappede udstråling. Lærredssko er super casual og streetsmarte i udtrykket. Ikke så sært, de er populære i alle segmenter. Barn, ung eller voksen. Lærredssko klæder alle med deres praktiske og cool look. Kraftig kanvas i tætvævet design på overdelene giver slidstyrke ud over det sædvanlige. Tekstilerne holder dine fødder optimalt på plads samtidig med, at vævningerne også kan give sig. En helt perfekt balance mellem pasform og fri bevægelighed. Lærred for oven og gummi forneden. Du kan nærmest mærke forårets og sommerens komme. Sporty og atletiske snit lader dig slentre omkring i det gode vejr, eller dyrke sport. Hiv skateboardet frem og brug lærredssko til at stå perfekt fast. Flade såler med godt greb lader dig komme fremad med balance og sikkerhed. Eller tag et slag tennis på den lokale grusbane og slå vindere med stil.

Lærredssko: en funky sportsstil der gør dig beredt på det hele

Mere alsidigt bliver det ikke. Lærredssko er dine perfekte allroundsko med et overvejende casual look. Behold dem på fra sport og videre på café. Eller brug dem sammen med habit eller sportskjole. Lærredsmaterialerne garanterer ventilering og åndbarhed. Du kommer ikke til at svede alt for meget om fødderne takket være svedtransporterende elementer. OrthoLite® indvendigt kommer af med lugt og holder dine fødder friske. Så du kan tage dem på nakken og spæne afsted med komfort. Dine fødder er pakket godt ind til at forcere udfordringer på din vej. Vulkaniseret gummi omkring kanterne samt forstærket tå-beskyttelse giver tryghed på farten. Slip-on eller med snørebånd? Lærredssko er lige til at træde ind i og justere til din pasform. Match dem med dit træningssæt og føl friheden i de konturformede designs. Klassisk hvid eller sort. Eller måske en mere modig kulør. Som et andet maleri kan lærredssko farves i alle mulige toner – og vores designere har gjort det for dig.