alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

GIV ALT DU HAR

Da nogle ikke længere så en fremtid for Serge Gnabry, så han kun, hvor meget mere han kunne.

UUDNYTTET POTENTIALE

For et par år siden så det ud til, at Serge Gnabrys professionelle karriere måske ville nå en pludselig, tidlig afslutning. Det var i 2015, og ifølge kritikerne var kantspilleren ikke på det niveau, han burde. Men faktisk havde Serge endnu ikke udnyttet sit fulde potentiale.

AT TÆNDE GNISTEN

Kritikken var måske gnisten, der antændte ilden i Serge. Igennem den sæson var Serge plaget af skader og spillede kun 12 minutter. Det var langt fra det potentiale, han viste som 17-årig, da han startede sin professionelle karriere. Men som han selv indrømmer, stod han allerede overfor udfordringer dengang.

SERGES TURNERINGSUDVALG

FRA BUNDEN TIL TOPPEN

"Jeg var i ukendt territorie," fortæller Serge, som begyndte at spille fodbold og sprinte i Stuttgart, hans hjemby i sydvestlige Tyskland. "Som 16-årig flyttede jeg væk fra min familie. Jeg var meget ung, da jeg flyttede til et nyt land, en ny by." At han flyttede igen fire år senere var endnu en stor forandring, men hans oplevelser med at ramme bunden gjorde ham ultimativt i stand til at se højderne åbne foran sig.

"Jeg er blevet påvirket af utrolig mange ting: de gode tider, og de hårde tider, i fodboldens verden."

Serge Gnabry

Den 25-årige forklarer: "Du er i en fremmed by med et fremmed hold og endda et lettere ukendt sprog. Du bliver nødt til at finde en måde at komme igennem det." Og det gjorde han så sandelig: hele vejen til en eftertragtet plads på Bayern Münchens hold, hvor hans målscorende evner hjalp Bayern med at vinde en europæisk treble.

FORMET AF FORHINDRINGER

Serge håber, at hans tilbageslag – og efterfølgende succes – vil inspirere nye generationer til at gøre deres bedste i dyrkelsen af deres valgte sport, så hans udfordringer får endnu større betydning, og han kan vise, hvad der skal til. "Mange forskellige ting har påvirket mig," forklarer han og mener ikke kun sine rødder i den svabiske region i Tyskland og sin families støtte, men også de forskellige positiver påvirkinger i hans fortid og nutid.

MULIGHEDERNES SAMMENKOMST

Uanset om du er nede eller oppe, på vej op eller ned, er der særligt ét budskab, en af Tysklands bedste er ivrig efter at overbringe: Uanset hvad dit mål er, hvordan du har det, kan du kun bevæge dig fremad, når du gør dit bedste. "Vores fremtid starter, når vi deler mulighederne med hinanden," fortæller Serge. Hvis du holder dig åben overfor muligheder og dedikerer dig selv til at finde dem i alt du gør, er der ingen grænse for, hvor langt, du kan komme.

"Nu er tiden inde til at give igen."

Serge Gnabry