alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rusland – landsholdstrøjer og udstyr

 
[9]
Fodbold Rød Russia hjemmebanetrøjeFodbold Rød Russia hjemmebanetrøje

Russia hjemmebanetrøje

Fodbold

Mænd Fodbold Hvid Russia hjemmebaneshortsMænd Fodbold Hvid Russia hjemmebaneshorts

Russia hjemmebaneshorts

Mænd Fodbold

Fodbold Hvid Uniforia Pro fodboldFodbold Hvid Uniforia Pro fodbold

Uniforia Pro fodbold

Fodbold

Fodbold Sølv Uniforia Finale miniboldFodbold Sølv Uniforia Finale minibold

Uniforia Finale minibold

Fodbold

Fodbold Hvid Uniforia miniboldFodbold Hvid Uniforia minibold

Uniforia minibold

Fodbold

Vis, hvem du støtter, med en Rusland-trøje fra adidas

Når det fremadstormende russiske mandskab tropper op til de kommende kampe, bliver det i en komplet nydesignet version af den klassiske kampdragt. Denne moderne udgave af den russiske hjemmebanetrøje prydes selvfølgelig af de klassiske røde og hvide farver og holdets ikoniske emblem. Gå på opdagelse i adidas’ udvalg af tøj, udstyr og selvfølgelig den russiske landsholdstrøje.

Støt dit hold – og din planet

Alle har deres egen må at dyrke yndlingsholdet på, men der er én ting, vi alle har til fælles: kærligheden til fodbolden. Heldigvis kan man sagtens støtte sit yndlingshold og samtidig støtte vores planet. De russiske landsholdstrøjer fra adidas er skabt ved at bruge genanvendt polyester, hvilket er med til at begrænse emissionen og sikre en effektiv udnyttelse af planetens ressourcer. Derfor kan du støtte dit yndlingshold med god samvittighed, når gang du går på opdagelse i adidas' omfattende kollektion af produkter med det russiske landshold.

Farver, der vækker opsigt – oplev adidas’ kollektion af Rusland-tøj og udstyr

Med AEROREADY-teknologien er du sikret optimal komfort, uanset om du holder vejret I spænding foran skærmen eller giver dit ypperste på banen. Denne innovative teknologi sørger for, at de varmeste zoner af kroppen nedkøles, så du kan holde hovedet koldt, hver gang du trækker i en russisk landsholdstrøje. Når du ifører dig det lette og åndbare materiale kan du fokusere 100 % på spillet på banen, uanset om du bider negle foran tv-skærmen eller selv giver dit ypperste på grønsværen.