alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Røde NMD

 
[2]

Røde NMD – et sprudlende sko-look med genkendelighed

Alt behøver ikke at skabes helt fra bunden. For hvorfor ikke gå i arkiverne, når nu mulighederne er der? Vi benytter os af netop dén tilgang hos adidas. Det er alt sammen for dit bedste, så du kan komme komfortabelt afsted på alle typer underlag. Røde NMD er hot fra hæl til tå med en ildfarve, der sprutter af energi og glæde. Farven bærer dig fremad med individualitet og mod, men også med innovative teknologier, som danner grundlag for masser af fodkomfort. Bløde Boost-mellemsåler skaber uundværlig returenergi, som er vanedannende med sin store hjælp ved alle afsæt. Røde NMD er også din garanti for stødabsorbering. Det føles som at gå på skyer og puder, så du slipper af med underlagenes rå og stenhårde overflader. Funklende røde NMD lader dig ikke gå ubemærket hen, men viser vejen til banebrydende performances takket være ergonomiske konstruktioner.

Du bliver ustoppelig i dine røde NMD

Tre velkendte blokke langs ydersålerne sender tankerne hen på 90’ernes rå designs. De markante blokke er ikke blot æstetik, men også funktionalitet. Deres støttestabiliserende effekt holder dine fødder på plads, så du kommer i balance og opnår en naturlig fornemmelse for retning ved alle skridt. Opadbøjede tåspidser yder optimeret beskyttelse mens praktisk hælstrop er en funktionel detalje med mening. Sålerne gør det ikke alene på røde NMD. Net-agtige og fleksible overdele giver en sok-lignende effekt, som tilpasser sig dine fødder automatisk og følger dine fodbevægelser på perfekt vis. Drag derudover nytte af åndbarhed, så du kommer af med fugt undervejs og dermed kan bevare et tørt klima om fødderne. 3-Stripes langs siderne kombineret med Trefoil på tungen. Det bliver ikke bedre end sport eller afslapning i et par røde NMD med de legendariske logoer. De ikoniske designs i farven rød signalerer fart og ambitioner, så du kan opnå sportstider, der presser dig maksimalt.