alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
logo

SPORT ER EN GAVE

feat. Leo Messi

Leo Messi tænker over, hvad fodbold betyder for ham, når han nu vender tilbage til det.

Stilhed på lægterne og hele rene baner gør det hele surrealistisk. Da hele verden lukkede ned, tænkte hver eneste spiller: hvad nu? Tomrummet uden sport er til at føle på. Men det giver også tid og plads til at tænke.

At spille fodbold er en gave, man skal modtage og give videre.

Under karantænen har Messi tænkt på det at spille som en ære. Han får respekt og støtte fra fans i hele verden. Han inspirerer dem, og deres loyalitet inspirerer ham.

"Den største gave af dem alle er, at skabe glæde for andre."

Leo Messi

Vi savner alle vores hold, rutiner og endda modstandere.

Det betyder ikke noget, hvilken bane, du spiller på – vi har alle drømt om dagen, hvor brølet fra lægterne igen fylder stadion. For mange af os har tiden væk fra fodbolden kun styrket vores passion for den.

Måske mere end nogen anden sport giver fodboldens fans sporten dens sjæl. Deres kærlighed til holdene, idolerne og stadionerne er uvurderlig. Så jo mere spillerne giver af sig selv, jo mere støtte giver fansene.

Tilbage på grønsværen. Med mere passion end nogensinde.

Vi ved endnu ikke, hvordan vi kommer til at opfatte den tid, vi lige er gået igennem. Men efter at have trænet alene og ventet så tålmodigt, har vi måske fået en større forståelse for den sport, vi elsker.

MESSIS FODBOLDSÆT