alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

OUTDOORS-LIVET VENTER

 
[99]
Kvinder Five Ten Hvid Five Ten Hiangle klatreskoKvinder Five Ten Hvid Five Ten Hiangle klatresko

Five Ten Hiangle klatresko

Kvinder Five Ten

1 / 3
Side:af 3

Klar til naturen

Der er ingen tvivl om, at vi allesammen har tænkt mere på naturen på det sidste. Den har været et fristed under svære omstændigheder. Om man bor i byen eller ej, så er naturen aldrig langt væk. Og vi er ved at indtage outdoors-livet fuldt ud igen.

Vores udvalg af outdoor-sko og -tøj består af vandresko og -støvler, trailløbesko og klatresko, udover regnjakker og løbetights.

Med andre ord har vi det, du skal bruge, til dit næste outdoor-eventyr.

Gear op, og find tilbage til naturen. Vandring, løb eller mountainbiking – udforsk det hele med adidas outdoor.

Du bliver klar til det hele med specialdesign og stærk teknologier som Gore-Tex eller Boost. Vi tænker også på bæredygtighed i vores outdoor-design: Det inkluderer produkter, der indeholder Parley Ocean Plastic, som er genanvendt plastikaffald indhentet fra øer, strande, kystlinjer og kystområder, så det ikke forurener vores verdenshave.