Dit sikkerhed hos Adidas

Din data og adidas

Vi behandler personlige oplysninger i følge vores Privatlivspolitik. Det hjælper os med at give dig information, der er individuelt relevant, deriblandt produkter og tilbud, der er tilgængelige i den pågældende by.

Hvordan data indsamles

Hver aflevering er et skridt mod målet

Vi indsamler data, når du interagerer med os online. Dette inkluderer, når du aktivt giver os data, såsom når du tilmelder dig eller logger ind på din adidas-konto; eller når du indirekte giver os data ved at kigge på vores produkter på hjemmesiden.

Hvorfor vi samler data

Skræddersyet til dig

Jo mere, vi ved om, hvad du kan lide eller interesserer dig for, desto bedre bliver bruger-oplevelsen, vi tilbyder dig, gennem de produkter og tilbud, der gælder dig. Din data bruges også til at bekræfte, at det virkelig er dig, når du logger ind på din adidas-konto, og ligeledes til at gemme dine præferencer, når du interagerer med os.

Dine rettigheder

Dine data, dit game

Hvis du ikke finder denne beskrivelse tilfredsstillende eller generelt ikke bryder dig om indsamlingen af din data af os, så kan du let og hurtigt komme i kontakt med os. De fulde oplysninger kan ses i vores Privatlivspolitik.