adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas Predator fodboldstøvler

 
[8]

ADIDAS PREDATOR FODBOLDSTØVLER

Hav modet til at dominere banen med adidas Predator-fodboldstøvler, der hjælper dig med at diktere slagets gang. Vær kontrollens mester med det ultimative indenfor fodbold- og sportteknologi, så du kan leve og ånde for hvert øjeblik på grønsværen. Klassiske 90'er-fodboldstøvler er blevet genskabt til nutiden med banebrydende bølger i læderet, hvilket forøger stabiliteten og boldkontrollen for både pros og amatører.
Find din indre Predator
Vær øverste i fødekæden med fodboldens mest ikoniske støvle. Fås med iøjnefaldende grafikker og design i størrelser til kvinder, mænd og børn. Halve størrelser fra 33 til 48 gør det muligt at finde den helt præcise lockdown, så du altid har boldkontrol.
Perfektion på banen
Oplev præcis kontrol på alle overflader med Predator-fodboldstøvler. Specialkonstruerede knopper og greb gør det let at spille hårdt på alle overflader, med særlige udgaver til hårdt underlag, kunstgræs, indendørs, blødt underlag og turf.
Den ultimative Predator tech
Vær jægeren, ikke byttet, med fodboldteknologi designet til at give dig den ekstra fordel.

Styr bolden i alle situationer med Controlskin-overdelen, der holder bolden limet til dine fødder Find den perfekte, faste pasform for at sikre præcist benarbejde og balanceret boldkontrol, med hjælp fra et laceless Purecut-design, som sikrer en sømløs kontaktoverflade med bolden. Den strukturerede Primemesh-overdel giver en behagelig, soklignende pasform. Dominér på alle overflader med sprøjtestøbte TPU-lag, der sikrer stabilitet til dine hurtige træk.

Knus hver bold og diktér spillet på grønsværen med Predator-fodboldstøvler, der giver grænseløs kontrol.

Opdage Mere: