alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Plus size toppe

 
[12]

Plus size toppe til dig og dine former

Få det optimale ud af hverdagen og træningen. Let jersey-stof og banebrydende AEROREADY-teknologi håndterer fugt, så du får overdele , der holder dig tør og øger dit velbefindende. Også når du øger tempoet i træningen eller dagligdagen. Ingen distraktioner. Fuld fokus på målet. Bevar din passion uden at gå på kompromis med komfort og velvære. Der findes et væld af valgmuligheder. Plus size toppe i innoverende designs skabt på baggrund af nyeste teknologier og modetendenser. Når kun det bedste er godt nok til dig.

Fokus på detaljen med en plus size top fra adidas

Detaljeorienterede toppe i store størrelser til enestående entusiaster med unikke former og kurver. I udformningen er intet overladt til tilfældighederne. Plus size tank tops i blødt og let stof til pulserende aktiviteter som løb og tempopræget gåture. Toppe i store størrelser med funktionelle detaljer som bryderryg og strækbart stof, der gør det nemt og ligetil at bevæge dig. Løse ærmegab, runde halse og længde bagpå øger komforten og forhindrer gener i at opstå. Farverige toppe i store størrelser og grafiske mønstre, der fuldender dit udtryk og giver nyt liv til dine favoritjeans. Det rette outfit kan skabe ny selvtillid og velvære. Fuldend dit look og skab komfort med en plus size top fra adidas.

Plus size toppe til livets mange aktiviteter

Varme solrige dage i haven. En rask løbetur ad parkens snoede stier. Intense mavebøjninger og givende lunges i fitnesscentrets lokale. Den ugentlige hovedrengøring i hjemmet. En hyggelig spadseretur eller kop kaffe på café med vennerne. Plus size toppe fra adidas er udformet med dagligdagens mange aktiviteter for øje. Når du føler dig godt tilpas, er du i stand til alt. Ingen udfordringer er for store. Livet kan bare komme an. Du er klar og klædt på til nye oplevelser. Lev livet vovet og hold dig ikke tilbage.