alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Plus size jakker

 
[15]

Plus size jakker holder årstiderne i skak

Hos adidas er vejret aldrig en hindring for træning. Motivationen holdes oppe af det rette look lige fra inderst til yderst. Overtøj bruges til at fuldende dit look. Som den ydre skalbeklædning beskytter plus size jakker på mange forskellige måder. Hver årstid stiller sine krav til påklædningen og med adidas bliver du hverken slået ud af regn, blæst, sne eller stærkt solskin. Frisk luft er godt for kroppen og takket være sortimentet med plus size jakker kan du træne udendørs hele året. Jakkerne klæder dig praktisk og sporty på til alle udendørsaktiviteter, så du ikke er bundet udelukkende af hjemmetræning. Træningsjakker i store størrelser sender dig smart og beskyttet ud på vandreture, cykelture og alt, hvor pulsen kommer op. Du kan naturligvis også benytte nogle af jakkerne i træningscenteret.

Mærk komforten i det fri!

Afslappede pasformer er en af grundstenene i kollektionerne med plus size jakker. De atletiske og løse snit sørger for optimal komfort, hvad enten du sidder stille eller holder dig i gang. Der er også tænkt over detaljerne. Ikke mindst i form af praktiske og strategisk placerede lommer, som er nemme at komme til. Og som samtidig sørger for tryg opbevaring af smartphone, pung og nøgler. Nyd de lange plus size jakker med høj krave på de kolde årstider. Til forår og sommer kan du trække i en af de kortere versioner med ventilationshuller. Mode og funktionalitet går op i en højere enhed i sortimentet med overtøj i store størrelser. Jakkerne giver dig mulighed for at skabe et personligt sportsoutfit med det velkendte adidas-logo, som kronen på værket. Stor eller lille, høj eller lav. Hos adidas skal alle have fornøjelsen af komfortabelt og beskyttende overtøj. Derfor bydes folk i størrelse XL eller højere specifikt velkommen i sortimentet med jakker, som er designet til både hverdag og sport.