alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Plus size crop tops

 
[2]
Pris
169 kr. - 169 kr.
169

Motiverende sportsmode i plus size crop tops

Plus size modeller vil også gerne se godt ud under træning. Så nu er tiden inde til at trække i en af de lette og luftige plus size crop tops. De smarte toppe er strategisk skåret, så det smalleste sted på din talje kommer i fokus. Dagens træning kan derfor indtages med komfort og fri bevægelighed. Det gælder lige fra squads-træning til løb eller en tur på cross trainer. Plus size crop tops slipper dig ud af lange tekstiler, der hæmmer bevægelserne. En plus size sports-bh indenunder er nok, og er designet lidt for åbent, så match toppen med et par højtaljede træningsbukser. Crop tops i store størrelser underbygger din figur og fremhæver de bedste steder på atletisk vis.

Korte toppe i plus size

Plus size crop tops fra adidas passer perfekt til sommerens træningspas. De egner sig også til brug hele året rundt sammen med træningsjakker. De tilskårede T-shirts giver ekstra luft omkring maven, så det bliver mere behageligt at svede til træning. Svedtransporterende stof sørger for et komfortabelt klima omkring overkroppen, så du ikke skal vride din top efter sport. Ikke nok med, at materialerne er åndbare samt lette og luftige. Fleksibelt elastan giver nemlig den ekstra strækbarhed i stoffet, som du lige har brug for. Lige snit har et skærepunkt på det helt rette sted, så du får en moderigtig sportsoverdel.

Korte overdele til basisgarderoben

Workout i det fri, i træningscenteret eller derhjemme foran en DVD. Plus size crop tops er anvendelige til det hele. Du kan også matche dem med et par fede sneakers og et par jeans med høj talje til en festival. Komfort og lethed er intakt, så du slipper for tunge overdele. De fjerlette materialer reagerer på sved og har indbygget fugtafledning, så sveden fordamper og du kan nyde et tørt miljø på overkroppen.