alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Piger · Yoga · Tøj

 
[51]
1 / 2
Side:af 2

Pust ud i svedtransporterende og fugtabsorberende yogatøj til piger

Reset. Solhilsen. Et foroverbøjet stræk. Begge hænder solidt plantet i yogamåttens flade efterfulgt af den udfordrende planke, hvor den indre core kommer på prøve. Videre til hundestræk og hvileposition. I takt med, at din pige gentager sin yogaserie og tilføjer flere øvelser, vil rummet og kroppens temperatur unægteligt stige. Lad dit barn puste ud i adidas yogatøj til piger fremstillet af svedtransporterende stof og fugtabsorberende AEROREADY. De skelsættende teknologier får bugt med varme- og svedgener, så intet afholder dit barn fra at give sig fuldt ud til dagens yogatime. Huden forbliver tør, så komforten bevares fra start til slut.

Fuld hovedstand og sublim pasform med støttende pigetøj til yoga

Støttende og løftende effekter leveret af pigetøj til yoga med tilpassende pasformer og sublim kompression. Dit barn er unikt. Det faktum skal hendes pigetøj til yoga selvfølgelig reflektere. Med adidas’ tøj til yogapiger får I dele, som smyger sig, løfter op og fungerer som en naturlig forlængelse af kroppen, så dit barn kan kaste dig over selv de mest udfordrende øvelser vel vidende, at tøjet bliver, hvor det skal og samtidig støtter. Nu er der intet, der holder dit barn tilbage for at kaste sig over den udfordrende hovedstand. Dit barns selvtillid styrkes og bevares, når det for alvor spidser til i dagens træning.

Træn igennem i bæredygtigt tøj, der stiller skarpt på miljøet

Miljøet er i fokus med vores mange bæredygtige initiativer. Better Cotton er det skelsættende samarbejde, der stiller skarpt på den globale bomuldsdyrkning og støtter op om gode forhold og vilkår for globale producenter. Det støtter du også, når du handler pigetøj til yoga baseret på ansvarlighed. Brugen af genanvendt polyester reducerer aktivt udledningen af emissioner og forhindrer os i at køre rovdrift på naturens sparsomme ressourcer. Sammen gør vi en aktiv indsats for os selv og miljøet.