alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Trøjer til piger

 
[9]

Vores trøjer til piger giver sportsglæden videre til familiens yngste

Fra den første, spæde bevægelse til det aktive barn, som løber rundt på fodboldbanen. Alle dit barns bevægelser er med til, at skabe kropskendskab, bevægelsesglæde og kondition senere hen. adidas skaber trøjer til piger med fart over feltet. Til dem, som hverken kan eller vil sidde stille. De er konstant på eventyr og deres nysgerrighed driver dem hver dag. Vores trøjer er designede til barnets unikke bevægelsemønstre. Har du nogensinde observeret hvordan børn bevæger sig? Hvis ikke, så kan vi fortælle at det er hurtigt og i alle retninger. adidas vil ikke begrænse disse nysgerrige bevægelser og derfor har vi skabt brede kollektioner af trøjer til piger, som støtter op om deres krop. Strategisk placeret mesh giver sublim åndbarhed og nyskabende AEROREADY teknologi sikrer, at trøjerne er åndbare og regulerer kropstemperaturen. Vores trøjer til piger kommer separat eller som sæt. Så er det op til jer, om I vil mikse og matche, eller køre fuldt sæt.

Sportstrøjer til piger, som ikke vil sidde på bænken

Fra den første opvarmning til kampens, intense afslutning. Vores trøjer til piger kommer i mange forskellige størrelser alle med godpasform. De løse fit giver ekstra bevægelsesfrihed og vore trøjer med isolering holder kroppen varm. Din pige kan vise sin sportsglæde frem hele dagen. Vi er næsten sikre på, at dit barn vil finde sin nye yndlingstrøje hos adidas. Så du kan ligeså godt gøre plads forrest i garderoben allerede. Lad dit barn trække i et stykke sportshistorie med klassiske Trefoil logo og det ikoniske adidas 3-Stripes. Vi er medlem af Better Cotton Initiative. Dette sikrer bedre forhold for producenter, samt højkvalitet bomuld som mindsker klima aftrykket. Vi ønsker ikke bare, at skabe holdbare og slidstærke trøjer til piger som holder længe. Vi ønsker også, at skabe bæredygtig mode, så vores børn har en stærk planet at bo på.