Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
logo

EN BASKETBALL-KOLLEKTION FRA ADIDAS OG PHARRELL WILLIAMS

Kollektionen hylder basketball-åndens kreative fællesskab og intense konkurrence. Pharrell Williams forener basketball-performance med livsstilswear i nye og klassiske adidas-design.

UDSOLGT

0-60: PHARRELLS NYE SILHUET

Pharrell Williams' kreative vision giver sig til udtryk i basketball-kollektionens 10 design, der fremhæver fællesskabet og identitet igennem sit tommelfinger-print og batikfarver. Kollektionens naturlige centrum er den helt nye performance-basketballsko 0-60. Det er en high-top-sko med en stærk ydersål og en justerbar indersål, der kombinerer præcisionspasform og superb komfort.

ADIDAS ORIGINALS = PHARRELL WILLIAMS

adidas Originals = Pharrell Williams-samarbejdet begyndte i 2014, og det er en forlængelse af Pharrells vision om at forene folk gennem kærlighed, passion, energi og farve som led i fejringen af menneskers alsidighed.

"Det, jeg prøver at gøre, er at bruge min platform til at lade folk fortælle deres historier. Målet med samarbejdet er at give folk den mulighed"

PHARRELL WILLIAMS

Jeg har prøvet at fortælle historier, der måske ellers ikke ville blive fortalt, igennem hele mit samarbejde med adidas Originals, og jeg har forsøgt at bruge den platform til at fremskynde positiv energi, hvor vi kunne. adidas og jeg deler de samme værdier og vil ændre liv igennem sport, og det at vide, at vores arbejde kan gøre en forskel for andre, det er hvad det hele handler om. Vores samarbejde handler om at genkende og fejre forskellige farver, idéer og kulturer. Pointen er at fremhæve forskellighederne i folk, så de forstår at på trods af de forskelle, så er vi sådan set ens.

PHARRELL WILLIAMS