alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Petite Tøj

 
[38]

Lad det for evigt være slut med alt for langt tøj med petite tøj fra adidas

Alt for længe har det været bøvlet og frustrerende at finde tøj, der passer, når man er petit. Hos adidas vil vi gerne gøre den proces meget nemmere for dig. I alle tilfælde når det kommer til sportstøj, hvor du finder masser af lækkert tøj i små størrelser og af høj kvalitet. Sig bare bye bye til alle dine tights, der skulle stoppe ved anklerne, men først slutter ved tæerne på dig. Du kan også godt sige adios til alle de joggingbukser, du snubler i, hver gang du rejser dig fra sofaen. I stedet kan du sige goddag og velkommen til adidas’ kollektion af petite tøj, der sidder lige præcis, som det skal.

Fra langrend over yoga til spinning

Du finder en lang række af skønt tøj i små størrelser hos adidas, og vi tør næsten garantere dig, at vi også har noget, der falder i din smag, og som passer til din favorittræning. Vi har masser af petite tøj til både små damer og mænd og til enhver aktivitet og årstid. Du finder både leggings, shorts, træningsdragter og meget mere i små størrelser. Har du brug for tights med masser af bevægelsesfrihed, så du kan øve både split og spagat? We got you! Eller skal du en tur på langrend? Vi har også bukser, der er skabt til vinterlandskabet, og som holder dig dejligt lun, selv når temperaturen når under frysepunktet. Måske du skal til en svedig omgang spinning og for alvor have pulsen op? Så skal du tage et kig på vores store udvalg af leggings lavet i svedtransporterende materialer, så du kan komme af med både fugten og varmen.

Træningstøj du kan stole på

Vi ved, at uanset hvilket petite produkt, du lægger i indkøbskurven, vil du blive ovenud glad for det. Hos adidas er vi passioneret om at designe sportstøj, der passer til lige præcis dig, så du kan være sikker på, at dit nye petite tøj sidder, som det skal og ikke svigter dig under din træning.