alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Petite shorts

 
[1]

Få pulsen op i petite shorts

Er du også træt af shorts, der er alt for lange og i højere grad minder om knickers? Fear no more! Hos adidas er vi helt klar over de tøjkriser, som mænd og kvinder, der er lavere end gennemsnittet, har, hver gang de skal købe nyt tøj. Derfor er vi også stolte over, at du kan finde petite shorts hos adidas, der er designet til lige præcis dig. Ovre er dagene, hvor du skal bruge oceaner af tid i utallige prøverum og frustreret kigge på bunker af shorts, der ikke passer. Vi mener hos adidas, at alle har ret til træningstøj, der sidder, som skræddersyet til dem, og som de føler sig selvsikre i.

Behagelige og slidstærke shorts med en perfekt pasform

Hos adidas finder du shorts, der er fantastiske til både en løbetur, en tur på fodboldbanen, en tur i fitnesscenteret eller til bare at slappe af i efter et hårdt træningspas en lun forårs- eller sommerdag. Vores shorts er alsidige, og uanset hvad du skal bruge dem til, er vi helt sikre på, at du vil blive glade for dine nye petite shorts fra adidas. Du finder også shorts med et fodboldinspireret design, der er ideelle at iføre sig mellem træningspas. Alle vores shorts er behagelige at have på, og de har naturligvis en pasform, der sidder lige i øjet. Vores styles er lavet i slidstærkt materiale, så de kan holde til det, du skal bruge dem til. Derudover finder du shorts, der er lavet med genanvendte materialer for at reducere emissioner og passe på miljøet.

Træn løs i dine nye petite shorts

Husk, at bare fordi du er lavere end gennemsnittet, skal du aldrig gå på kompromis med pasformen af dit træningstøj. Med et par adidas petite shorts er du sikret en god pasform, så du kan give den fuld gas til træningen!