alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Tøj til små damer

 
[51]
1 / 2
Side:af 2

Lækkert og sporty tøj til små damer der elsker en aktiv livsstil

Hvis du er petite, har du med garanti prøvet at stå meget frustreret i et prøverum. Sportsbukserne er så lange, at de kan bruges som både fod- og tåvarmere, du falder i de bukser, du skulle have på, når der skal slappes af efter en hård træning, og ærmerne på blusen er omtrent dobbelt den længde, du har brug for. Det kan være noget af en udfordring at finde tøj til små damer! Hos adidas forstår vi udmærket din frustration, men heldigvis behøver du ikke at lede efter dit sportstøj ét øjeblik længere. Vi har nemlig masser af tøj til små mennesker, der er pjattede med sport, så fortvivl ej.

Tøj til enhver sportsgren

I adidas’ kollektion af tøj til små piger finder du især mange lækre bukser, du kan bruge i en aktiv livsstil. Du finder blandt andet tætsiddende og højtaljede leggings, der gør, at du kan komme igennem selv den sværeste og hårdeste træningsøvelse med elegance. Samtidig er mange af vores tights i svedtransporterende materialer, så du bliver holdt tør. Vores leggings har en fantastisk pasform og føles mest af alt som at have et ekstra lag hud på, og du har masser af bevægelsesfrihed, så du kan roligt lave både high kicks, downward facing dog og squats i dine nye tights. Du finder også et bredt udvalg af blødt og lækkert joggingtøj, du kan slappe af i efter træningen.

Find dit nye favoritsportstøj i vores store udvalg af tøj til petite kvinder

I vores udvalg af sporty tøj til små damer finder du masser af lækkert tøj, der er skræddersyet til petite kvinder. Designerne har fokus på de helt rigtige proportioner, så tøjet passer til præcis din kropsfigur og du kan føle dig selvsikker, når du står i fitnesscenteret, er ude på løbeturen eller bare skal en tur ned i supermarkedet i dine yndlingsafslapningsbukser fra adidas. Gå på opdagelse i vores store udvalg af tøj til små damer og find alt dit nye yndlingstræningstøj.