alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Petite bukser

 
[25]

Bliv klædt lækkert på med petite bukser fra adidas

Er du også træt af bukser, der er alt for lange, og evig og altid skal lægges op, så du ikke falder i dem? Hos adidas forstår vi din frustration, men der er heldigvis lys for enden af tunnelen. Du finder et varieret udvalg af bukser i små størrelser hos adidas til både små mænd og damer. Forbi er dagene, hvor du måtte en tur forbi skrædderen, før du kunne tage dine nye bukser i brug. Petite bukser fra adidas er designet til netop dig, der er lavere end gennemsnittet, og derfor er pasformen også helt perfekt.

Fra fløjlsbløde joggingbukser til tætsiddende bukser i atletisk look

Du finder en bred palette af bukser i små størrelser hos adidas, og der er helt sikkert også et par eller to, der passer til lige præcis dine behov. Hvad med eksempelvis et par ultrabehagelige og fløjlsbløde joggingbukser, der er helt perfekte at restituere i efter træningen? Eller hvad med et par petite bukser i sporty stil, du kan bruge under din opvarmning? Du finder også bukser, der er så alsidige, at du sagtens kan have dem på både en tur gennem byens gader og i fitnesscenteret. Skal du en tur ud i vinterlandskabet? We got your back! Vi har nemlig også petite bukser, der er skabt til netop at holde dig varm og tør, når vinteren melder sin kølige ankomst.

Bukser i små størrelser til alle behov

Uanset om du er på udkig efter et par tætsiddende bukser, der giver dig et atletisk og sporty look eller et par løsere bukser, der er som skabt til afslapning efter træningen, finder du dem her. Med petite bukser fra adidas kommer du til at føle dig både komfortabel og selvsikker, og det er slut med at skulle smøre buksekanten op. Find dine nye petite bukser fra adidas allerede i dag!