alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas Petite

 
[43]

Bliv klædt stilrigtigt og sporty på med adidas petite

Hvis du er lille, ved du også, at det kan være noget af en udfordring at finde tøj. Nogle gange er det ikke blot en udfordring; det er simpelthen umuligt. Hvor mange gange har du ikke skullet have lagt buksebenene op? Eller smøget ærmerne ekstra op? Vi snakker ud fra erfaring, og derfor er vi også stolte over at kunne tilbyde vores adidas Petite kollektion til alle jer, der er en anelse lavere end gennemsnittet. Hos adidas fejrer vi dig der er petit med masser af lækkert petite mode til både træning og afslapning både mænd og kvinder.

Spot on pasform

I adidas Petite kollektionen finder du masser af skønne styles i en lækker kvalitet, der uden tvivl vil gøre alle dine høje venner grønne af misundelse. Alt er lavet med lige præcis dig i tankerne, og derfor er pasformen også helt spot on. Lad adidas Petite være enden på tights, der kan nå helt ned til tæerne, og joggingbukser du snubler i. I stedet kan du nu langt om længe fokusere 100% på din træning og ikke irritere dig over en dårlig pasform. I adidas Petite finder du masser af tights, shorts og joggingbukser, og vi er helt sikre på, at du kan finde et par, der passer til din yndlingssport. Alle vores styles er lavet i kvalitetsmaterialer, så dit gear kan også sagtens holde til de hårde træningssessioner. Flere af produkterne er også lavet af genanvendelige materialer for at spare på jordens ressourcer.

Slå dig løs med adidas petite

Petite mode fra adidas sidder ikke blot perfekt; det er også behageligt at have på og har masser af bevægelsesfrihed, så du kan roligt øve dine splits eller lave squats og lunges. Med adidas Petite kan du trygt slå dig løs.