alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Performance · Trøjer

 
[20]

Sportsbluser - overdele til utallige strabadser

Sæt din lid til adidas, når der skal performes. På med sportsblusen og bliv klar til at få svedt nogle kalorier ud. Naturligvis med en tør overkrop, da vores nutidige teknologier står distancen, så du trygt kan overlade arbejdet til HEAT.RDY, når kroppen arbejder og pulsen stiger. For svedtransportering sikrer et tørt kropsmiljø. I modsat fald styrer COLD.RDY sagerne, hvis vinden blæser og det regner. Armbevægelser i fuld sving og hoftebevægelser ligeså. Løse pasformer og elasticitet giver dig al den fornødne frihed til at udfolde dig maksimalt. Behold dine Performance trøjer fremme i omskifteligt vejr. Funktionelle detaljer holder dig beskyttet. En trøje med varm halsedisse i fleece giver dig uanede muligheder, mens huller til tommelfingrene er skabt som praktiske handske-lignende tiltag. Sportsbluser med lynlås hele vejen ned sender dig fra sidelinjen og ind som spiller på nul komma fem.

Sportssweatre – giv dig i kast med nye sportsgrene

En klassisk sportssweater med lynlås ved halsen og dit golflook er næsten på plads. Eller prøv en af de velkendte skinnende sportsbluser i nylon til fodboldtræning. Hvad med en model i ribbet bomuld til den fokuserede servtræning på tennisbanen? Ja, du kan selv vælge, for adidas er både klassisk og nytænkende. Det ikoniske logo er din garanti for at kunne performe optimalt, også når du kopierer favoritspilleren fra en af de største fodboldklubber i din nye fantrøje. Med bæredygtighed som en ekstra spiller, får du hele pladen fuld i sportsbluser. Genanvendte materialer sætter sportstøj i et miljøbevidst perspektiv, og du kan være aktiv i Performance trøjer helt uden brug af ny plastik, takket være vores forbilledlige teknologi, Primegreen. Aldrig før har det givet så meget mening at være aktiv, eller bare geare ned og slappe af. For en sportssweaters blødhed gør sig også eminent godt til restitution på sofaen.