alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

ADIDAS T-SHIRTS, HÆTTETRØJER OG JAKKER

 
[44]

ADIDAS T-SHIRTS, HÆTTETRØJER OG JAKKER

Hos adidas finder du et stort udvalg af moderigtige og sportsinspirerede athleisure-kollektioner. Og selvfølgelig avanceret og innovativt sportstøj, der maksimerer effektiviteten af din træning.
adidas Originals T-shirts
Går du efter de helt klassiske adidas T-shirts med tre striber og logo på brystet? Så kan du f.eks. tjekke vores 3-Stripes kollektion, der er inspireret af originalen fra 1973. Den moderne adidas Originals tee er udført i 100 % bomuld og har en slank pasform, der smyger sig ind til kroppen og giver et strømlinet og sporty look. Udtrykket fuldendes af et broderet Trefoil-logo på brystet og de 3 ikoniske striber ned ad skuldre og ærmer. Det populære design fås i mange forskellige farver og egner sig både til fritid, skole og sport.
adidas Originals hættetrøjer
Leder du efter en blød og varm hættetrøje i autentisk adidas sportsdesign? Så har du masser af modeller at vælge imellem, for vores tidløse og elskede design fra 1970’erne har selvfølgelig fundet vej til mange af vores aktuelle kollektioner, som desuden har fået en mindre komfortmæssig overhaling. Se f.eks. vores Trefoil Hoodie med oversize Trefoil-logo, der er udført i lækkert og blødt bomuldsfrotté og fås i mange forskellige farver. Skal det være endnu mere unikt, kan du f.eks. tjekke vores visuelt stærke Camouflage Dip-Dyed Hoodie eller den streetwear-inspirerede Trefoil Monogram Hoodie med et cool mønster bestående af tværgående adidas-logoer og Trefoils.
adidas Firebird jakke
Dette er den ultimative træningsjakke til alle fans af autentiske og retro-inspirerede design. Det bløde frottéstof er vaskebehandlet for at give adidas firebird jakken det helt rette slidte look, mens opretstående krave, ærmer og kant med ribopslag, matte striber langs ærmerne samt diskret adidas-logo på bryst og ryg fuldender det autentiske design. Se det store udvalg af adidas Originals T-shirts, hættetrøjer og jakker online.

Opdage Mere: