alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas Originals by OAMC

 
[15]

adidas Originals by OAMC

adidas Originals og det fremadtænkende herremærke OAMC genforenes om at skabe en nøje gennemtænkt capsule-kollektion af eksklusive skosilhuetter dette efterår/vinter 2020. Den helt nye kollektion er inspireret af ultralette tekniske design og kontrasten mellem syntetisk performance og naturlige materialer skaber en progressiv æstetik med innovative teknikker.

Den første release fra adidas Originals by OAMC blander ikoniske adidas-arkivelementer med futuristiske detaljer i form af Type O-8-silhuetten og en opdatering af Type O-5. Type O-8 er en frisk udgave af den tidløse Samba, der også i denne udgave defineres af en ren æstetik. OAMCs twist på den oprindelige silhuet lander i tre diskrete colorways: olive drab, sort med hvide detaljer og ren sort.

Capsule-kollektionen har også den trailløb-inspirerede Type O-5-silhuet i nye colorways. Type O-5 rammer den mere utilitaristiske tilgang med sine farver i blå og sort.