alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

adidas Originals by OAMC

 
[18]

adidas Originals by OAMC

adidas Originals og det fremadskuende herretøjsmærke OAMC vender tilbage med anden release fra deres eksklusive Fall/Winter 2020-skokollektion. Den bygger videre på den første releases progressive æstetik og innovative teknikker ved at fortsætte med at udforske konstrasten mellem syntetiske, præstationsstærke materialer og naturlige materialer.

Den helt nye Type O-6-sneaker lander i tre diskrete farver, deriblandt støvet hvid, sort og mørk oliven. Silhuetten er en slående nyfortolkning af den klassiske ZX, der holder sig sand til capsule-kollektionens blanding af ikoniske adidas-arkivdetaljer og futuristiske visioner. ZX-overdelen hviler på en helt ny mellemsål, luksuriøst læder og en ydersål i gummi. Type O-6-sneakeren gør sig på den måde til et udtryk for eksperimenterende håndværk og lynskarp eksevering af kvaliteten.