Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

NMD

 
[9]

adidas NMD - Tech-design i 80er retro stil

adidas NMD er i stil, design og teknologi meget forskellig fra andre moderne løbesko og sneakers. NMD skoen har rødder i adidas løbedesign fra 80erne og er på sin egen måde en futuristisk videreudvikling af det gamle Tech-design, men skabt med nutidens innovative teknologi. adidas NMD er et strømlinet design, hvor skoens strikkede og åndbare Primeknit-overdel former sig tæt og komfortabelt omkring foden som en sok

Lækker komfort med NMDs indbyggede Boost-teknologi

Hele hemmeligheden bag adidas NMD skoens ekstremt bløde komfort ligger i selve adidas nye banebrydende Boost-teknologi. Boost kan bedst betegnes som et skumlignende materiale udgjort af tusindvis af synlige Boost-energy kapsler, som er lagt ind i NMD skoens mellemsål for at give den den mest optimale støddæmpende effekt. Det beskytter ikke blot foden rent ergonomisk, Boost-teknologien gør også adidas NMD skoen ekstra komfortabel at bevæge sig i. Boost-materialet har ydermere den funktion, at det tilpasser sig det omkringliggende klima, hvilket betyder at NMD skoen aldrig bliver for stiv eller for blød, uanset kulden eller varmen, som omgiver den.

adidas NMD til kvinder, mænd og børn

adidas NMD skoen er skabt til både mænd, kvinder og børn og er derfor tilpasset mange forskellige behov og præferencer. NMD skoen kommer i et bredt udvalg af farvekombinationer og design-udtryk, der spænder lige fra det monokrome til det mere grafisk spraglede og retro-inspirerede look. Disse sneakers appellerer derfor til en bred vifte af typer og personligheder. Den tilbyder ikke blot et nutidigt eksklusivt design, der gør den brugbar til både hverdag og fest, men bevarer samtidig den enorme komfort. Skoen er altså ikke kun et æstetisk stykke fodtøj, men er i lige så høj grad funktionel såvel som komfortabel.