adidas

NMD

(82 Produkter)
1 / 2
Side:af 2

ADIDAS NMD – HISTORISKE DESIGN MED NY GLANS

80’ernes ikoniske adidas løbesko har fået en futuristisk makeover med masser af fart på farvepaletten. Ved lanceringen i 2015 blev denne nyskabelse et øjeblikkeligt kæmpehit verden over, og hypen lader ikke til at lægge sig lige foreløbigt: navnet er selvfølgelig NMD, og du kan læse mere om et lille udvalg af kollektionens modeller nedenfor.
adidas NMD_CS1 – minimalistisk strik møder eksplosivt boost!
adidas NMD CS1 Primeknit er en vellykket fusion mellem en højfunktionel løbesko og en urban sneaker, det hele udført i et højst iøjnefaldende design bestående af en strømlinet overdel i Primeknit-strikmateriale inddelt i lodrette, vandrette og diagonale segmenter. Hertil kommer klassisk NMD-æstetik som formstøbte EVA-plugs i mellemsålen, mens komforten garanteres af adidas’ innovative og ekstremt stødabsorberende BOOST™-teknologi.
NMD_XR1
Som de andre sko i NMD-serien fås NMD_XR1 i flere markante design, bl.a. en futurisk damemodel udført i strækmateriale med et tech-inspireret linjemønster og soklignende topkonstruktion. Som altid hos adidas er komforten i top, her ligeledes i form af den revolutionerende BOOST™-teknologi, der giver masser af bounce og affjedring, som sikrer en frisk og veloplagt fornemmelse dagen igennem. NMD_XR1 fås desuden i en vild vinterudgave, der gør det muligt at slippe for tunge og kedelige vinterstøvler. NMD_XR1 Winter ligner nemlig mere en fræk fodboldstøvle eller glad 80’er-fest end en solid vinterstøvle. Men tag dog fejl – den høje strikkant med svejsede sømme giver ekstra vejrbeskyttelse, mens varmeisolerende for holder kulden ude.

Se det store udvalg af adidas NMD online eller hos din nærmeste forhandler. Udover de sprælske 90’er-tendenser og kølige futuristiske design omfatter kollektionen også masser af lækkert streetwear i vintagestil, se f.eks. modellen NMD_R2 med klassisk NMD-hæltræk og tætvævet overdel i minimalistisk design.