alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas NMD

 
[27]
Pris
549 kr. - 960 kr.
549960

Black Friday: adidas NMD – gør et slagtilbud af de bedste!

Vi har været her i mange år, og det ses på databasen. Arkivet er proppet med utallige designs op gennem tiderne. Ind imellem dykker vi naturligvis ned i det hele og fortsætter med alt det bedste fra dengang eller bruger dele af det, der var engang på nye måder. Black Friday: adidas NMD er novembers store tilbudsdag med de velkendte looks på hylderne. Fortid og nutid smelter sammen. Originals-linjen er altid lig med retro-vibes, mens de dynamiske spidser og former peger ind i fremtiden. Grundformerne er de samme ved alle skoene, men priserne kan variere. Forskellige former for procentrabatter giver dig besparelser, der er til at mærke. Begiv dig fremad med fart! Boost-sålerne er nemlig en fast del af Black Friday: adidas NMD. Her får du maksimal gavn af innovative konstruktioner, som yder energireturnering. Der betyder mere effektiv udnyttelse af dine skridt.

Rabatdag med adidas NMD: Dine penge rækker længere!

Kend dem på lang afstand! Sprøde NMD-designs, der sender dig direkte fra løbebanen og videre ud i bylivet. Som en anden Nomade er du konstant på farten med komfort om fødderne. NMD står nemlig for ”nomad”, så de er bygget til storbrug. Dine fødder får det godt ved hver en aktivitet. Primeknit på overdelene er det fleksible og strikkede materiale, der giver en sok-lignende fornemmelse. Der er dømt både åndbarhed og fri bevægelse, så du kan styrte frem over stepperne med velbehag om fødderne. Rabatdag med adidas NMD sender dig i skohimlen med de fedeste og mest ikoniske sneakers, der er lige så meget sportssko. De høje og let buede såler stråler af turbo. Præcis hvad du har brug for, når konkurrenterne skal sættes af. Sammen med favorable priser får du alle dine ønsker opfyldt og bliver klar til både sport og hverdag med lidt ekstra på lommen.