alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Nemeziz · Fodbold · Sko

 
[33]

Nemeziz fodboldsko bringer det unikke frem i dig

Perfekt fit og fuld kontrol til de afgørende kampe mod rivalerne. Du ved dem, hvor du absolut vil yde dit maksimale. adidas Nemeziz fodboldsko er den perfekte kombination af laceless konstruktioner og intelligent og strækbar Tension Tape, hvoraf sidstnævnte skaber en individuel og sublim pasform. Dine Nemeziz fodboldsko smyger sig til din fod og unikke former grundet den skelsættende teknologi, der henter sin inspiration fra det klassiske og yndede sportstape: tapen, der i årtier har hjulpet tusindvis af atleter i gang efter skader og ømme muskler. Foden låses fast på komfortabel vis, så du har fuld kontrol over bolden. En naturlig forlængelse af dig og din spillestil. Nu er der intet, der holder dig tilbage, når de vigtige driblinger og afgørende målskud skal foretages. Sejren er inden for rækkevidde. Send dine konkurrenter grædende hjem.

Ultimativ kropspleje med et par fleksible og støddæmpende Nemeziz fodboldstøvler

Optimal føling med underlaget og ekstra kontrol. Stive ukomfortable bevægelser er fortid. Det fleksible Torsion System tilsat Nemeziz fodboldstøvlerne skaber et solidt fodfæste, så du kan stå fast, uanset hvad dine skosåler støder mod. Den smidige todelte ydersål skaber symmetri mellem forfod og hæl, så dine fødder bevæger sig naturligt med underlaget. Resultatet er, at du efterlades med blødere og mere behagelige landinger. Stød og skader fra hårde landinger afværges med et par Nemeziz Ultra Boots tilsat støddæmpende EVA-mellemsål. Tag hånd om din krop, så hoved og fysik kan samarbejde om at nå dagens mål: den ultimative sejr.

Lad dine konkurrenter huske dig med et edgy design

Nemeziz fodboldsko hiver det unikke frem i dig med sine skarpe linjer og edgy designs. Din spilleuniform tilføres et ekstra twist med de på en og samme tid vovede og elegante outlines. Fra klassiske farver til en Nemeziz fodboldstøvle, der kræver opmærksomhed med sine iøjnefaldende farver og grafik. Din unikke person udtrykes med et par skelsættende adidas Nemeziz støvler, som bakker op om din stil og spil.