alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mountain bike trøje

 
[32]

Bliv klar til at ræse afsted på stierne med de fedeste mountain bike t-shirts

At suse afsted og bare være i ét med naturen, er noget af det bedste i verden. Følelsen når man bare drøner afsted på raceren, gennem mudder, via små stier og alverdens andre udfordringer, er noget af det bedste. Man glemmer lidt hverdagens små og store udfordringer, når man er aktiv på denne måde. Men for at kunne blive klar til dette, kræver det at der er tjek på udstyret. En god mountain bike t-shirt er vigtig, da det er afgørende at kunne holde den afslappede følelse på cyklen mens man racer afsted. Den almindelige pasform gør, at denne mountain bike t-shirt sidder glimrende til kroppen, og du kan få lov at udfolde dig hele vejen igennem. Modellerne er fremstillet af 100% bomuld, hvilket gør, at trøjerne sidder godt og behageligt på kroppen, og du kan træne og føle dig veltilpas hele vejen igennem.

Find den rette MTB trøje og fyr den af med stil på cyklen

Med en MTB trøje er du klar til at give den gas på cyklen, hvad enten det er i skoven, på landevejene eller hvilket terræn du måtte være mest tilhænger af. adidas har både MTB t-shirts med korte og lange ærmer, så du kan klæde dig på alt efter vind og vejr. På dén måde får du det hverken for koldt eller varmt. Der er både varianter til mænd og kvinder, så det er muligt at køre en god træningstur i naturen med vennerne, kæresten eller ægtefællen. Med en MTB trøje fra adidas er du klædt godt på, og samtidig udstråler du en vis form for elegance og klasse, både når du sidder på cyklen, men også hvis du har din MTB t-shirt på ned i byen for at klare lidt småting. De formår at kombinere det klassiske snit med et iøjnefaldende look, og du kan naturligvis også bruge den hvis du er på vandretur eller skal ud at klatre, da det er en praktisk trøje til mange formål.