alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Mænd · Yoga · Bukser

 
[4]

Hold fokus og balance med adidas yoga bukser til mænd

Yogaen har de seneste 10 år taget de fleste med storm og med god grund. For hvad end du dyrker det passioneret på daglig basis og benytter avancerede stillinger som forarmsstand og split, eller du bruger det til at komplementere en anden træningsform, så er yogaen et fantastisk værktøj. Det hjælper nemlig med at mindske stress, øge fleksibilitet og opbygge styrke. Vores kollektioner af yoga bukser til mænd er designet til at give dig bedst mulig støtte og total bevægelsesfrihed. De lækre snit, flade sømme og ultrakomfortable materialer følger kroppens bevægelser gennem selv de varmeste vinyasa flows. Elastiske taljebånd holder vores yoga bukser til mænd på plads, og den tilpassende Alphaskin-teknologi følger din krops bevægelser. Skal du til sydens sol eller elsker du bare yoga i den rå natur, så vælg vores yoga bukser med UV-beskyttelse helt op til 50 UPF.

Yoga bukser til mænd, som bringer den urbane street style med ind på måtten

Vores kollektioner af yogatøj til mænd har underspillede detaljer sammensat med åndbare teknologier og de blødeste, mest eftergivende materialer. Du kan skabe et look fra top til tå, som understøtter de store bevægelser og de små, fine justeringer. Yoga bukser til mænd fås som lange leggings, shorts og trekvart-bukser. De lange leggings er perfekte til alle typer yoga, hvor vores shorts især vil give dig glæde til hot yoga. Så ligegyldigt hvilken asana, du nørder for tiden, så har vi dine næste lækre yoga bukser. Vores stil er ren og ligetil. Freelift-design følger dine bevægelser, og tights i Parley Ocean Plastic, som er lavet af genanvendt plastikaffald, støtter ikke bare en mere bæredygtig tøjproduktion, men giver dig også maksimal komfort. Kompressionsformerne krammer dine muskler og hjælper dig med at yde ekstra.