alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Mænd · Træning · Tights

 
[18]

Træningstights til mænd

Vi kender allesammen fornemmelsen af at mangle lige præcis det stykke udstyr, som ikke bare fuldender dit outfit, men også forbedrer din træning. Træningstights til mænd er ideelle til at give kompression og benyttes af topatleter i en række forskellige sportsgrene. adidas leverer komfort og ydeevne på eliteniveau med de allerbedste træningstights, så du kan yde dit bedste, uanset hvad du dyrker.

adidas har alt, hvad du har behov for, uanset om du lægger vægt på teknologi, komfort eller stil. Hvad enten det er til træning, cykling, basketball eller løb, bør du bruge svedtransporterende udstyr, som giver dig fuld bevægelsesfrihed.

For at få det optimale ud af din træning, er det vigtigt, at dit udstyr er opdateret. adidas Træning har det bedste inden for tights med et stort udvalg, som du kan vælge frit fra for at nå nye træningsniveauer med det allerbedste inden for elitesportstøj. Hvad enten du vælger korte, lange eller trekvartlange tights, kan du forvente at få fuld valuta for pengene i form af funktion og stil.

Træningstights

Hvad enten du træner individuelt i træningscenteret eller på et HIIT-hold (High Intensity Interval Training), er det vigtigt at have det rigtige look og den rigtige følelse. Vis, at du er dedikeret og klar til træning med det rigtige udstyr. Alsidigt elitebasisudstyr som f.eks. træningstights har ingen svage punkter og giver dig styrke i længere tid.

Lange leggings

Stil møder funktion med fuld tildækning og komplet stil. Den nyeste kollektion af leggings er lige det elitetræningsudstyr til mænd, du har brug for. En opgradering af din sportsgarderobe med svedtransporterende stof, der øger muligheden for længere træningspas, og materialesammensætninger på eliteniveau, der giver komfort og bevægelsesfrihed.

Techfit tights

Techfit tights er designet til at give udholdenhed og styrke, så du kan fokusere på din træning. Techfit tights fås med en kompressionspasform, der øger energieffektiviteten og støtter din muskelholdning under træningen.

Premium tights til mænd

Tag din træning til næste niveau med adidas træningstights til mænd, der giver mest værdi og ydeevne for pengene.