alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Mænd · Sko · Snowboarding

 
[1]
Size
kollektion
Pris
1.999 kr. - 1.999 kr.
1999

Støddæmpende snowboardstøvler til herrer løfter snesport til nye højder

Pudderblødt sne. Et bjerglandskab, der skriger på at blive udforsket og indtaget. Lad det blot gå vildt for sig. Nu er der ingen grund til at holde igen, når sneen kalder. Fuld opbakning til din sport og aktive udfoldelser med et par trendy performance snowboardstøvler til herrer fra adidas. Tilsæt banebrydende teknologier som spændstig Boost-mellemsål, der leverer sublim støtte og støddæmpning til hop og spring. Den beskyttende teknologi returnerer samtidig energi for hver bevægelse, du foretager. Alt det så du kan blive ved time efter time. After-ski må vente lidt endnu.

Opbakning til dine tricks med stabiliserende snowboarding sko til mænd

Backside, lipside eller frontflip. Lad det stabiliserende Torsion System hjælpe dig på vej, når det er tid til at imponere med hæsblæsende tricks på boardet. Den skelsættende mellemsål skaber harmoni og naturlige bevægelser mellem forfod og hæl. Resultatet er bedre og langt blødere landinger. Det kombineret med nye mængder af kontrol og performance for et stabilt ride, der varer ved piste efter piste.

Få bugt med kulde og sne iført varmt fodtøj

Lad ikke kolde fødder stoppe dig, når det er tid til at kaste dig over gode timer i sneen. adidas snowboardstøvler til herrer er udformet med støbt for i skum og isolerende COLD.RDY, der tager sig af både kulde og fugt. Ligeledes bakker vandresistent PrimaLoft®-teknologi op om din krops temperatur ved at absorbere op til ni gange mindre vand end andre fyldmaterialer. På den måde kan de varme, behagelige følelser vare ved time efter time i sneen.

Fuldend dit vinter-outfit med et par rå, edgy snowboardstøvler til mænd

Et vinter-outfit giver en ny dimension, når du tilsætter din beklædning edgy snowboardstøvler til herrer med hang til det rå og minimalistiske. Et skarpt design, der vækker opsigt med sine lige linjer, legendariske 3-Stripes og alsidige farvevalg, som går hånd i hånd med vintergarderobens mange dele.