alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Cykeltights til herrer

 
[2]

adidas cykeltights til mænd som vil lidt mere

Det rigtige tøj er essentielt for din træning. Især dine tights skal sidde helt perfekt. Når du yder dit maksimale, skal dine tights støtte dine bevægelser og give din den ekstra power, du har brug for. Det rigtige træningstøj motiverer dig og optimerer din performance. Vores cykeltights til mænd er skabt til dig, som lever et aktivt liv. Du brænder for bevægelse og for cykelsporten. Derfor er de skabt med sømløse samlinger, så intet irriterer ved de mange, gentagende bevægelser. Vores teknologier giver dig cykeltøj, som lader din krop ånde, selv når vejen spidser til. I al slags vejr vil du kunne sætte dig selvsikker op på din cykel og drøne eventyret i møde.

Cykeltights til mænd som giver maksimal frihed

Ingen ture er ens, hverken vejrmæssigt eller de udfordringer, du måtte møde på din vej. Derfor skal dine cykeltights være alsidige og kunne lidt af hvert. Vi giver dig bevægelsesfrihed samtidig med strategisk placeret kompression. Kompressionstights krammer dine muskler og støtter din maksimale performance. Vores tights er tekniske, komfortable og veldesignede. Med over 60 års indsigt i cykelsportens verden, har vi i årevis ladet os inspirere af cykelsportens råstyrke.

Til dig som brænder for cykelsporten

Om du sidder på din egen cykel eller ser Touren hjemmefra, så har du en brændende passion for cykelsporten. Sammen med professionelle cykelryttere har vi skabt flere kollektioner af tights til mænd, som har det bedst, når de suser gennem terrænet. Vores tights bliver konstant testet af hverdagen, og på den måde sikrer vi os, at du får den allerbedste støtte. Vores svedabsorberende teknologier regulerer din kropstemperatur, så du har det behageligt fra start til slut. HEAT.RDY teknologien afkøler din krop, og de slidstærke sømme sikrer, at du får cykeltights, som holder længere. Cykeltights med elastisk talje, som sidder hvor den skal, uden at irritere på huden.