alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Løbebælter

 
[1]
Pris
174 kr. - 175 kr.
174175

Hold væskebalancen og humøret i top med løbebælter

Kan du næsten ikke falde i søvn dagen inden, du skal slå din PB? Eller elsker du bare at snøre løbeskoene på for at få et afbræk fra hverdagen? Der er mange gode grunde til at løbe, og du mærker dem sikkert alle sammen. Det giver et rus af endorfiner, luft til hovedet og holder din krop i form. Hvem kan sige nej til det? Du har nok også mærket, hvor meget dit løbeudstyr kan gøre det nemmere for dig at nyde løbet. Noget af det, der kan påvirke din præstation allermest er dehydrering og mangel på energi. Derfor kan et løbebælte gøre stor forskel på, hvor frisk du føler dig i løbet af dine kilometer på farten.

Find det helt rigtige løbebælte til dig

Klæd dig på til at vinde, når du skal ud ad døren. Der er distancer, der skal nedlægges, paces der skal overholdes og PB’er, der skal opnås. Med et adidas-løbebælte kan du have væske og gel lige ved hånden, når du har brug for det. Her på siden kan du også finde løbearmbånd til din telefon, så mobilen ikke behøver at svinge frem og tilbage i lommen. Vores løbebælter og gel-bælter er lavet i materialer, der absorberer sveden, så du ikke bliver fugtig på taljen i løbet af din tur. Bælterne er lavet i elastisk stof, så du kan være sikker på at finde den helt rigtige pasform, der føles behagelig ved alle distancer. Du finder både minimalistiske bælter, der føles lette og kun lige har plads til dine mest nødvendige ting, og større bælter, som har plads til flasker, gel, telefon og nøgler. Så uanset om du er til de lange crossløb i terræn med mange højdekurver eller elsker små ture rundt i byen, så er der et til dig.