alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Babybluser

 
[73]
1 / 2
Side:af 2

Småbørns- og babybluser med pilen pegende fremad

Vi vil gerne have at vores små har det godt og trygt i nuet, samtidigmed at vi håber de må få den bedste mulige fremtid. Verden omkring os er også med i tankerne hos adidas, også når der skal laves trøjer til de små. adidas var en af de første medlemmer af Better Cotton-initiativet, som vores bomuld er produceret i overensstemmelse med. Samtidigt bruges der i disse småbørns- og babybluser også genanvendt polyester i videst mulige omfang. Således at miljøpåvirkningen har været så lille som muligt og de som har arbejdet med det har kunnet gøre det i trygge og gode rammer, alt sammen med til at kunne skabe en bedre verden i fremtiden. Samtidigt har vi også sikret pasformen i vores småbørns- og babybluser som giver vores små mulighed for at bevæge sig frit og med stil, med designs som i flere tilfælde matcher vores trøjer til voksne. Her kan fås trøjer med diskrete logoer, kæmpe logoer eller bare med logoer over det hele.

Selvstændig stil eller en lille kopi, begge er muligt med småbørns- og babybluserne her

Med udvalget af småbørns- og babybluser kan du vælge en stil til den lille, som er helt unik, eller du kan skabe en lille kopi af dig selv, i hvert fald når det gælder tøjet. Det er helt op til dig at vælge. Vores småbørns- og babybluser er naturligvis også lavet efter samme høje kvalitetsmaterialer som du er vant til, og med mulighed for farvevalg som giver rig mulighed for at kombinere og sammensætte på kryds og tværs til lige præcis den stil du vil have. Friske, klare farver som her, kan også være rigtigt gode til de små poder. Naturligvis er de også lavet så de kan holde til de strabadser de udsættes for i en lille hverdag, som ofte er meget anderledes end vi voksnes trænings- eller sportsbrug.