alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Støvler og sko til babyer

 
[214]
1 / 5
Side:af 5

Sko til babyer: en sporty start på livet

Den perfekte fødselsdagsgave, eller blot når der trænger til nyt. Sko til babyer er komfort lige fra barnsben. Så de yngste i familien kan få glæde af nutidens sportsmode, der giver frihed til bevægelighed. Sikre skridt frem i livet. Sko til babyer er en verden med fodtøj til leg og sport. Letvægtsmellemsåler i EVA får fusserne i gang, mens TPU-hælklemmer optimerer støtten. Helt perfekt til småfolk, der lige har lært at gå. Når det går stærkt på legepladsen og fødderne bliver varme sørger mesh-overdele for at yde åndbarhed. Giv den endelig gas på alverdens underlag – slidstærke gummisåler kan holde til vild leg. Sko til babyer er designet med ergonomiske fodsenge. Det perfekte afsæt til babyfødder, der vokser derudad. Der vil være jubelskrig, når babyer stavrer afsted iklædt komfort om fødderne. Designdelen er en ekstra bonus. Måske ældre søskende har været inspirationskilder til at vælge adidas-logoet.

Sko til babyer – gør fødderne den største tjeneste

Sure sokker er ikke en del af sko til babyer. OrthoLite® indvendigt i skoene sikrer et behageligt fodmiljø uden lugtgener. Selv på de mindste sko er vores banebrydende teknologi integreret. Så alle babyer lærer det fra start. At adidas altid er lig med komfort og innovation. Stabiliserende Torsion System er som skabt til små fødder. De underlagstilpassende såler er perfekte til babyfødder, der ofte tilfældigt navigerer omkring. Alle detaljer er vendt og drejet for at imødekomme babyalderen. Reflekser øger synligheden, mens velcroluk nemt lærer barnet at træde ind og ud af skoene. Mange af de ikoniske skodesigns fra adidas er naturligvis også lavet i babymodeller. Så cute-faktoren er i top. Sporty fodtøj er den bedste start på fødder under udvikling. Med frihed og komfort til at kravle, løbe og lege. Sko til babyer klæder alle piger og drenge på til en kommende sportskarriere.