alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Toddler flip flops og sandaler til 1-4-årige

 
[10]
Børn Svømning Blå AltaSwimBørn Svømning Blå AltaSwim

AltaSwim

Børn Svømning

Toddler flip flops og sandaler til 1-4-årige: sikre skridt ind i fremtiden

Baby, ungdom eller senior. Som altid efterlader adidas ingen i stikken. Når sommeren endelig starter, eller når varme ferier skal nydes, bør fodtøjet være let og luftigt. Toddler flip flops og sandaler til 1-4-årige giver friske fødder blandt nogle af familiens yngste. Små fusser har brug for støtte, og EVA-ydersåler bidrager med netop dette, så barnefødderne er placeret stabilt i konturformede fodsenge. Let på tå bliver alle små i alderen 1-4 år. Ultralette materialer finpudser motorikken, så det aldrig bliver en byrde at være barn på farten. Vandpjask i vuggestuen og ture til vandet og i svømmehallen med børnehaven. Toddler flip flops og sandaler til 1-4-årige med vanddrivende såler redder dagen. Bølgede riller lader vand flyde ud, og den bløde naturgummi leder det på vej. Dermed kan alle poder også lynhurtig nyde godt af tørt fodtøj.

Sandaler og klipklapper til børn mellem 1-4 år: børnefødder uden klager

Velkommen i et farverigt børneunivers. Toddler flip flops og sandaler til 1-4-årige er skabt til krudtugler med energi og vandglæde. Velcroluk og adidas-logo gør det hele sjovere hos de mindste, så de på funktionel vis kan entrere våde elementer med forældre og søskende. Justerbare remme giver de bedste betingelser for perfekte pasformer. Lige fra hæl til tå får de yngste det som blommen i et æg. Toddler flip flops og sandaler til 1-4-årige lader sporty børn stå fast på fliser, strandsand og andre omgivelser med våde miljøer. Kraftfulde såler med tydeligt greb yder modstand mod underlagene. Tag til stranden med miljøbevidsthed om fødderne. Som forælder påvirker du egne børn i positiv retning. Toddler flip flops og sandaler til 1-4-årige med bæredygtighed på programmet er højaktuel hos adidas. Det viser sig ved genanvendte materialer, der reducerer emissioner og ressourceforbruget, så småbørn kan tage skridtet ind i fremtiden med viden om genanvendelighedens betydning.