alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lille rygsække

 
[3]
Børn Originals Blå Trefoil Universe rygsækBørn Originals Blå Trefoil Universe rygsæk

Trefoil Universe rygsæk

Børn Originals

Børn Originals Sort Disney Mickey rygsækBørn Originals Sort Disney Mickey rygsæk

Disney Mickey rygsæk

Børn Originals

Børn Originals Blå HER Studio London rygsækBørn Originals Blå HER Studio London rygsæk

HER Studio London rygsæk

Børn Originals

Små rygsække : de yngste børn skal også have plads

Sådan en vil jeg også have. Den klassiske sætning fra småbørn, der peger på søskendes eller forældres rygsække. Upraktisk er det for de yngste at slæbe rundt på en oversize taske. De kære små er selvfølgelig i tankerne hos adidas. En lille rygsæk er løsningen til børn fra 1-4 år. De skal naturligvis ikke snydes for kvaliteten og det velkendte logo, som de allerede har fået smag for. En lille rygsæk kan indeholde præcis, hvad de yngste småbørn behøver – samt lidt mere til. Sådan føles det i hvert fald takket være funktionalitet og perfekt rumopdeling. De kære små lærer selv lynhurtigt at pakke taske, så verden kan indtages med 3-Stripes og Trefoil. Nye eventyr venter lige om hjørnet og en lille rygsæk bærer ungernes habengut med komfort og stil. Afsted i børnehave med helt egen rygsæk i passende format – stoltheden kender ingen grænser.

Små rygsække med plads til mere

Det perfekte udstyr til småfolk. En lille rygsæk vækker glæde og begejstring for nu begynder læringen også at tage fart. Yndlingsbamsen, favoritsnacksene og bøgerne med sjove historier passer som skabt til de små rygsække . Bærekomforten er i top takket være polstrede skulderremme. Der også kan justeres, så pasformen bliver intakt. En praktisk brystrem med spænde gør, at barnet ikke lige smider tasken fra sig. Smarte sidelommer er beregnet til drikkedunken, for vand eller saft skal altid være lige indenfor rækkevidde. Der er tænkt i et barneunivers på alle ledder og kanter. De små rygsække med fine farver og finurlige print og detaljer motiverer dit barn til at gå med taske. De søde størrelser er også perfekt som gaveidé, og der er glædesgaranti. En bærehank på toppen af taskerne er skabt til komfort og gør det samtidig nemt at hænge tasken i garderoben.